resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 275
    form düşüklüğünde nasıl oynar bilinmez ama şu an gerçekten formunun zirvesinde. bu tarz hareketler "show" yapmaktan ziyade oynadığı futboldan keyif aldığını gösterir bence.

    https://twitter.com/.../1358012741156487168

    bencil olması benim için ise eksi değil artı özellik. forvette bencil oynamak yetenek gerektirir ki bu arkadaşta fazlasıyla var. bir oyuncuya tolerans göstereceksen, o bu tip futbolcudur. bırak bencilce oynasın, adam sprint atıyor, dar alanda açık alanda adam geçiyor üstüne de harika jeneriklik goller atıyor.

    büyük takımda oynar mı bence oynar. önemli olan şu an sahip olduğu yeteneklerin üzerine oyun aklı getirebilmesi ve futbolunu olgunlaştırabilmesi. eğer bu dengeleri biraz oturtabilirse muhtemelen galatasarayın da ötesine geçebilir. öte yandan forvetsizlikten ağlayan takımımız için, santrafor bölgesinde daha atletik bir alternatif oluşturacağı gibi kanatlar içinde yedekleme olabilir. mısırlı ile girişeceği forma rekabeti bize yararlı olur.

    yalnız ortada dolaşan söylentilere göre kendisi diagneden çok daha kırık bir tipmiş. özel yaşantısı ve karakteri problemli olabilir. tam yıldız oyuncu profilinde kerata.

    terim yıldız oyuncu sever ama terimin bu oyuncu ile anlaşabilmesi ise tam bir muamma. ya birbirlerini çok severler yada nefret ederler ortası olacağını sanmıyorum.

    hatay istenirse ikna edilir ,hele oyuncu ayartmaysa olay, türkiyenin en büyük kulübünden gelen ciddi teklif haberini duysa bile yeterli olur. sene sonunda şampiyonluk ile birlikte alınacak çok güzel risktir. 7-8 m euro bandında transfer edilebilir. maaşı makul seviyede tutulursa güzel rakamlara satılabilir. yaşı genç sayılır ve günümüz futbol metası olan "kanat forvet" örneklerinin ortalama versiyonlarından biri. şampiyonlar ligi vitrininde prim yapacaktır. yeter ki biz bu tarz oyuncuyu rahat ettirebilecek serbest oynama imkanını sağlayacak iyi bir takım kurabilelim. kendisi pasta üzerindeki çilek, tablodaki son öldürücü darbedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın