• 2091
    bazen maçtan sonra özellikle bu tip derbi maçlarından sonra cidden oyunu analiz edip neden kazanıldı nasıl kaybedildi ileride ne olur vb tarzı yorumları görmek istiyorum, ama kanalları açıyorum fanatik yorumcular pozisyonlar üzerinden hakem hataları değerlendirmek dışında başka bir şey yapmıyorlar ya da üstün körü analizlerle hoca şöyle böyle, bu niye oynadı bu neden oynamadı tarzı yorumlar görüyorum. yani sokaktan çevirseniz futbol muhabbetini yapacak adamların muhabbetlerini yapıyorlar o zaman o ekranda neden varsınız veya ben sizi neden izleyeyim.

    ama gerçekten analiz yaparak, sahada kimin ne düşündüğünü kimin neyi yapıp yapamadığını ve daha derin analizlere girerek oyunu yorumlayan yorumcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, o yüzden ılgaz çınar veya uğur karakullukçu gibi oyunu konuşmaya çalışan adamların programını takip ederim banane arkadaşım o pozisyon goldü, o penaltıydı vb onu ben de yorumluyorum zaten, iki saat ileri git geri gel diye diye pozisyon inceliyorlar gerçekten bundan ne anlıyorlar onu da çözebilmiş değilim. o yüzden gerçekten futbol konuşan adamlarda bırakın fanatiklik yapmasın veya kimseyi savunup yaranmaya çalışmasın.

    bazılarıda galatasarayı savunsun demiş, benim umrumda değil galatasaray'ın kimse karşısında savunulmaya ihtiyacı yok hele bu tarz programlarda fanatik bir fenerbahçeli veya beşiktaşlı varsa sen ne dersen de o adam fikrini değiştirmeyeceği için ben de olsam uğur'un yerinde ağzımı yormam kendi işimi yapmaya çalışırım. ve zaten bu adam yorumcu misyonuyla oraya çıkıyor galatasaryı'n bir neferi misyonuyla orada durmuyor.

    bir kaç kişide çalıştığı insanları söyleyip onlarla neden program yapıyor demiş, şimdi zorda kalmamış birisi için işini bırakıp gitmek çok kolay gelebilir ama bu insanlar ekmek parası kazanıyor ve emin olun dünyada çoğu kişi çalıştığı iş arkadaşlarını sevmiyor veya işini sevmiyor ama ekmek parası kazanmak için bu işi yapmak zorundalar, kaldı ki bu adam attığı bir mesaj yüzünden işinden olmuş bir isim.

    demem o ki benim düşünceme göre kendisi gayet bilgili, birikimli ve futbolu konuşan iyi niyetli bir arkadaşımız, bırakın amigo tarzı adamlar artacağına bu tarz adamlar artsın ki bizde gerçekten futboldan keyif alalım, gerginlik ve kavga yerine şu oyunun güzel taraflarını anlatan adamları arttırmak yerine diğer tür adamları arttırmaya çalışmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın