• 562
    emre akbaba, younes belhanda, ömer bayram ve mbaye diagne'nin, taylan antalyalı ve oğulcan çağlayan'ı yalnız bıraktıkları maçtır. orta sahada 5'e 2 oynadı bu adamlar.

    maçtaki performans yetersizliğin iki açıklaması olabilir: ya oyuncu kalitemiz konyaspor kadrosundakiler kadar kaliteli değil, ya da oyuncularımız konyaspor kadrosundakiler kadar yüksek kondisyonlu değil. bence her ikisi de doğru açıklamalar. zaten tudor döneminin sonları da dahil olmak üzere 3 yıldır yoğun baskı ve kontrollü maç çıkardığımızı hatırlamıyorum ki bu da kondisyon yüklemelerinin bir şekilde yeteri kadar yapılmadığını veya idmanlarda yeteri kadar çalışılmadığını gösteriyor. belki sezonda 4-5 maç iyi oynadık, ancak devamlılık kesinlikle yok ve ne yaptığını bilmeyen bir oyun var. özellikle maç bitimlerine doğru oyuncular bitti moduna girmekten veya aşırı yorgunluktan kendilerini bırakıyorlar.

    belki yedek kontenjanında ömer bayram'a yer ayrılabilir ancak en geç sezon sonu sofiane feghouli ve radamel falcao ile birlikte diğer üç arkadaşla kesinlikle yollar ayrılmalıdır. bunların yerine fark yaratacak oyuncular veya genç oyuncular bulunarak şans verilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın