• 567
    çok kötü yönetilen transfer dönemi. sürekli ortada listemizdeki oyuncuların ismi dönüyor, transferler bitirilmiyor.
    okan hoca bile dedi transferlerin gizlilikle yürütülmesi gerek diye.
    dursuz özbek kampa yetişecek geyiği yapıyordu, noldu… taraftarın gazı alma amaçlı açıklamalar sadece. sus bari sus. neymiş kendi oyuncuyla ilgileniyormuş okan hoca oynatacaksa alacakmış. takımda sağ bek ve 8 numara yok, 38 yaşında 10 numara var, her şeyden bol kanat var beyimiz hala kanat peşinde koşuyor. onu da fener aldı zaten. alsın önemli olan o değil de, o zaman medyaya sızdırmayacaksın bu ismi. boey satıldığınden beri bek yok takımda bek. torriera tek başında koşuyor orta sahada. geçen sezonun ortasından beri belli takıma sağ bek ve 8 numara gerektiği.

    bu yönetimden cacık olmaz arkadaş. transferlerden dolayı söylemiyorum bunu, transferler olur, olmaz, biter bitmez bunlar olağan şeyler. ama iş bilmezlik, yöntemsizlik, çapsızlık başka bir şey.
  • 569
    başlaması ile birlikte sözlükte aktifliğimi yitirdiğim dönem. eskiden bir haftada girdiğim entry sayısını şu anda bir ayda giremiyorum. bunun en temel sebebi, erden timur'suz dursun özbek'in ne kadar vasıfsız bir insan olduğunu bilmemden kaynaklanıyor. bugün doue için bir entry yazsam, yarın gider fenerbahçe alır. aynı örneği oğuz aydın'da da gördük. dolayısıyla, herhangi bir oyuncuyu uzun uzun araştırıp hakkında entry yazmak istemiyorum. bitse de kurtulsak.
  • 571
    fiyasko üstüne fiyasko yaşanıyor bu dönem. mikrofon görünce oyuncular hakkında konuşan, tatile gider gibi ülke ülke gezip eli boş dönen ve transfer listesini sağa sola veren yöneticilerin iş bilmezlikleri bizi kaosa sürüklüyor. yetişmesi gereken iki önemli transferi kampa yetiştiremediler ve ikinci kampada yetişeceği görülmüyor. bunun nedeni başkan ve yönetimidir.
  • 572
    yakın tarihimizin en rahat transfer dönemi olması gerekirken skandal üzerine skandal yaşanan dönemdir. baş müsebbibi ise yalanlara doymayan yapısı ile (bkz: dursun aydın özbek).
    sağ bek, orta saha, 10 numara.
    sadece 3 transfer ile şu dönem kapatılsa herhalde kimse tek kelime etmezdi. ama yok illaki yalanlar söylenecek, işbilmez, yalaka, liyakatsiz eş dost görevlendirilecek, galatasarayın parasıyla bunlar yiyecek içecek ülke ülke gezecek...
    bıktırdınız be artık...
  • 574
    eğer kasa tam takır kuru bakırsa, yani atacak kurşunumuz yoksa çekilen sıkıntıları anlarım. yeter ki çıkıp anlatsınlar.

    ama eğer wendel için 15 milyon €, doue için de 6-7 milyon € öneriyorsak ve toplamda 20 milyon €'nun üzerinde bir parayla rezil oluyorsak yazık. bu paraya 2 hatta 3 tane adamı çoktan kampa getirebilmiş olmalıydı galatasaray transfer komitesi.
  • 575
    taraftarın bir noktayı atladığını düşünüyorum.
    tabi ki hiçbir zaman bütün transferler kampa yetişmedi fakat genelde her sezon öncesi bizim en aşağı 6-7 transfer ihtiyacımız olurdu ve en kötü ihtimalle 1 tanesini kampa yetiştirirdik.
    bu sezon ise sadece ama sadece 2 tane bölgeye transfer lazım, taraftar sadece 2 tane transfer istiyor.
    bir zahmet 2 transferin bir tanesini kampa yetiştir yahu!
    yuh yani alt tarafı 2 oyuncudan bahsediyoruz burada.
    senin zaten alternatiflerle beraber çok çok yapacağın transfer sayısı 3-4, yahu akıl almaz derecede bir beceriksizlik hakim şu an.
  • 577
    ikinci kamp başlayacak 7 aydır eksik olan bölgelere transfer yapılamadı. hadi transfer yapmakta beceriksizsiniz la bari adam satın ya. tete, oliveira hala takımda. bu adamların gönderileceği sezonun ortasından belliydi hiç mi ön çalışma yapmazsınız. ne biçim yönetimdir bu ya.

    biz de bunlardan avrupa’da başarı bekliyoruz. ancak süper lig’de dandik takımlardan puan kasar şampiyon oluruz. başka da bir yol olmaz bunlardan.

    plansız programsız, her sezon aynı terane ye. yahu 7 ay, 7 aydır sol bekin 8 numaran yok. senin sezon biter bitmez adam getirmen lazım be. ilk kamp bitti ikinci kamp başlayacak süper kupa’ya iki hafta kalmış. sen hala adam alacaksın.

    yazık günah ya. abdülrahim albayrak gibi isyan edicem şimdi.
  • 578
    ben dursun özbek'i tanıyorsam büyük bir taraftar tepkisi olmazsa ederinin yarısına barış alper ve davinson'u satar. paranın yarısına hocanın listesinde olmayan menajer öneriai topçular alınır. ortalama bonservis, yüksek maaş, son kontrat. paranın kalanıyla da ödenmeyen maaşlar falan ödenir.

    bir de avrupa listesine yazılamayacak yusuf sarı transferi bekliyorum. 5 milyon euro.
  • 579
    iki yıl önce olduğu gibi 7-8 oyuncuya değil, sadece iki oyuncuya ihtiyacımız var ama tam anlamıyla elimize yüzümüze bulaştırdık bunu. 20 gündür peşinde koştuğumuz iki oyuncu dünya devlerinin peşinde olduğu, egoları tavan yapmış isimler de değil. birisi neredeyse yeni profesyonel olmuş bebe, diğeri dünyanın dışladığı bir ülkeden ayrılmaya çalışan ortalamanın bir tık üstü bir adam.

    demek erden timur olmasaymış, iki yıl önce kadro kurulurken 13.lükten alıp, küme düşen bir takım kuracakmış dursun özbek, allah korumuş. zorluk seviyesi sıfıra yakın iki transferi bitiremeyen adamlardan, sıfırdan kadro kurmalarını bekleyecekmişiz. allah öyle bir korumuş ki, torunlarımızın torunları bile konuşurmuş atalarımız ne zorluklar yaşamış diye.
  • 582
    yapılması beklenen transferlerin gerçekleşmemiş olmasından daha çok, henüz gelmeyen oyuncular üzerinden yapılan saçma sapan esprilerin havada uçuştuğu dönem. transferin yapılmamasından daha çok sinir oluyorum bu duruma. yok fax bozuldu, yok uçak bileti alınmadı, yok bugün de gelmiyor vb..

    herkes duyumcu, gs muhabirlerinin güvenilirliği sıfıra yakın zaten. millet birbiriyle dalga geçmeye başladı.

    şu takıma 2 tane transfer lazım. 5 ay önceden hazır olan liste herkesin elinde maşallah. ya pilot olmamak için kendimi zor tutuyorum. iletişimin sıfır olduğu yerde 10k takipçisi olan milleti ti’ye alıyor. valla şu dönem bitse de kurtulsak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın