• 908
    fenerbahçe 5 yıldızlı logoyu kendi logosu olarak resmen tescil ettirmişti yanlış hatırlamıyorsam. iş yaptığı kurumlara "resmi logomuz bu, tescili bu, onayı da burada, bunu kullanmanızı istiyoruz" dedikleri andan itibaren puma da eafc de o logoyu kullanır. bunda yapılabilecek bir şey yok. sorun logonun o haliyle tescil edilebilmiş olmasında.

    normalde marka patent kurumunun bu tescili yapmaması gerekir. çünkü yanıltıcı. hadi koç ismine dayanamayıp sorumluluğu üstlerinden attılar diyelim. bu durumda logonun tescilinin iptal edilmesi için rakiplerin şikayetçi olması gerekir. yani diğer kulüplerin. haliyle buna itiraz edebilecek tek kulüp biziz.

    peki bizim kulüpten bu logo kullanımına resmi bir itiraz var mı? kulübün hukuk birimi 5 yıldızlı logonun iptali için herhangi bir başvuru hazırladı mı? bu logonun haksız yere verildiğini ve galatasaray'ın haklarına zarar verdiğini hukuken ispatladı mı? tescilin iptali için yasal girişimlerde bulundu mu?

    ben şahsen bunların hiçbirini duymadım. bu saatten sonra fenerbahçe'yi döve döve insana dönüştürecek değiliz. olmuyorlar işte, malzeme bu. haliyle beş yıldız mevzusunun bu noktalara gelmesinde ben bizim yönetimi suçluyorum. tamam hırsızın da suçu var ama sen de kendi kapını kilitle bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın