• 2420
    bu kadar tartışılan başka bir ülke var mıdır merak ediyorum. tartışılan da değil aslında, böyle tartışma olmaz. çünkü yabancı sayısı düşsün diyenlerin bunun altını doldurabildikleri hiçbir argüman yok. yabancı sayısı düşsün! neden? efendim türk futbolu gelişmiyor !? e bir sürü genç türk futbolcu ihraç etmişiz yurt dışına, en baba liglere, milli takım güle oynaya finallere kalmış tarihinde ilk kez, beşiktaş nağmağlup cl grubundan çıkmış. ortada somut başarılar var. yok efendim yabancılara ödenen paralar kulüpleri batırıyor!? e alma yabancı sen. türklere ver parayı. bak mesela altınordu öyle yapıyor. ... kem küm.. zaten harcama limiti getirdin kulüplerin harcamaları senin kontrolünde, verirsin cezasını mali disiplini sağlarsın? tamam da istiklal marşını kim söyleyecek? ..

    burada siyasete girmek istemiyorum ama malum yapı her yere nüfuz ettiği için mecburen girmek durumundayım. gerçi buna izin veren de hatta ittiren de kulüpler. ülke birilerinin hobi bahçesine döndüğü için argümanlarda çok da mantık aramamak lazım. kafalarına göre takım kurarlar, halktan toplanan vergilerle dünya para akıtıp yüz yıllık kulüplere rakip yaratırlar. 3 5 yandaş menajer lobi yapar yerli topçusunu satamadı diye,
    bir siyasetçi istiklal marşı der biri yerli milli der sonrası malum. yalandan bir gündem çalışması, güya tartışılır aylarca. hop geçmiş olsun. tff falan hikaye yani kimse nihat özdemir falan demesin. ülkede her şeyin tek bir sorumlusu var. evet bildiniz o! kendisi de pek çok kez dile getirdi bunu.

    neden hala manyak gibi bu ligi izliyorum diye soruyorum kendime. gerçekten akıllı insan işi değil. birileri keyfine göre takılıyor biz de konu mankenliği ve kuru gürültü yapıyoruz. zamana yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın