• 24559
    2019-2020 sezonunda başına gelmeyen kalmayan futbol takımı. sezonun ilk yarısını gerçekten berbat geçirdik. 2. yarıya inanılmaz başladık ve bence son yılların en iyi oyun seviyesine ulaştık. kimilerine göre şampiyonluklara bedel, benim için hiçbir önemi olmayan kadıköy deplasman saçmalığını bitirdik.hızımızı almış giderken pandemi belası girdi araya. bu arada hoca hasta oldu. başkan kansere yakalandı. kulüp sahipsiz ve başı boş kaldı. maalesef iyi hazırlanamadık ve iyi bir dönüş gerçekleştiremedik. marcao sakatlandı. muslera’nın ayağı kırıldı, andone sakatlandı falcao sakatlandı,adem saçma sapan 3 maç ceza aldı. tüm bunlar yetmezmiş gibi aleni bir şekilde hakem tarafından doğrandık ve bu sefer hakemi de yenme şansımız yoktu. ve son olarak onyekuru da hiç beklemediğimiz bir şekilde bir anda gitti. yani yönetime koca bir tebrik!

    tüm bu garabetlere rağmen oyun olarak rize maçı hariç gayet güçlüydük.bence mühim olan o. şampiyonluk gidebilir ama yıllar sonra bir oyun karakteri oturtmak çok daha önemli.

    net bir şekilde ligin bir kaç seviye üzerinde bir oyun oturttuk. yapmamız gereken bunu sürdürecek takviyeler yapmak. şimdi bakıyorum da keşke mustafa kapı konusunda biraz daha kabiliyetli olabilseydik. onun potansiyelini ortaya çıkaracak bir oyun oynuyoruz ve a takımda seriyi yedekleyebilirdi. kısmet. atalay ve bartuğ’dan o çıkışı bekleyeceğiz.

    sözün özü şampiyonluk gelmedi belki ancak son 2 senedeki şampiyon olan oyundan çok öte bir seviye yakaladık. umarım bu karakter seneye de devam eder. umarım hocaya kafası rahat çalışma ortamı oluşturulur ve takviyeler zamanında tamamlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın