• 23669
    ağustos ortasından beri 2 gram top oynamadığı halde, bir sürü kaos yaşadığı halde ve yaşanabilecek bütün travmaları yaşadığı halde muhtemelen şampiyonluk yarışı vereceği rakipleriyle arasında hala en fazla 3 puan olan takım.

    bu takım evinde son saniyede saçma sapan bir gol de yedi, bitik beşiktaş'a da yenildi, 2 ay beklediği yıldızını 2 ay oynatamadı, hocası açık açık ''bu topçularla olmaz'' da dedi, real'den 6 yedi lige döndü, uefa biletini son dakika yediği golle kaçırdı, psg'den 5 yedi lige döndü, 10 kişilik lig sonuncusuna 2-0'dan puan da verdi. bütün bunları yaparken de ciddi ciddi 2 gram top oynamadı bu takım.

    bunun daha dibi yok yani beyler. bu takımın daha kötü olabileceğine ben inanmıyorum. en kötüsü, olabilecek en kabus senaryosu buydu ve hepsi de oldu bence. bütün bunlara rağmen hala herkesle aynı puanda.*

    ben rakip takım taraftarı olsam bu duruma çok canım sıkılırdı. fatih terim yönetimindeki galatasaray'ı bütün bunlara rağmen yarış dışına itemediler ve şimdi her şeyiyle lige odaklanacak olan galatasaray geri döndü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın