• 119
    arkadaşlar ben genel kanının aksine psg'ye çok zorluk çıkaracağımızı düşünüyorum. sebeplerine gelirsek iki ana madde var.

    1- galatasaray'ın genlerinde büyük maç oynama skill'i vardır. * nasıl ki fenerbahçe derbileri iyi oynar, galatasaray da bu tarz dünya devi kategorisinde bulunan takımlara karşı ekstra motivasyon ve direnç gösterir. bunun en son örneklerini 2014 yılında real madrid, juventus ve chelsea maçlarında gördük.

    2- psg sistemi olan bir takım değil. durun hemen vurmayın açıklıyorum. * . bizim zorlandığımız maçlarda genellikle rakip takım sistem takımı olur. düşünün östersunds bile neler yaşattı bizim takıma. psg sistemden ziyade biraz daha bireysel yetenekleri ön plana çıkan bir takım. fransa milli takımı gibi. milli takımımızın en son oynadığı ve galibiyet aldığı fransa maçını hatırlayalım. türkiye fransa'dan daha iyi veya sistemli bir takım mı?hasan ali kaldırımin mbappeyi nasıl kilitlediğini ve fransa'nın nasıl bittiğini hatırlayın. birkaç oyuncuyu kilitleyerek aynısını psg'ye yapabiliriz diye düşünüyorum.

    psg ve real madrid bizim grup için büyük fırsat. psg yerine benfica gelsin istemezdim açıkçası. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın