• 2419
    teknik olarak iflas etmişbir kulübün yönetimidir.

    bu cümle size pek bir anlam ifade etmeyebilir ama gerçekte şu anlama geliyor: eğer bir muz cumhuriyetinde değil de gerçek bir hukuk devletinde yaşasaydık, üç büyüklerin tamamı borçlarına karşılık olarak haczedilip kapatılmıştı. şu anda galatasaray diye bir takım olmamalıydı, beşiktaş ve fenerbahçe de olmamalıydı. devletin gözü bu kulüpleri kapatmaya yemediği için devlet bankasını devreye sokarak bu kulüpleri 44265238188. kez -hem de kanunsuz biçimde- kurtardı.

    işte bu mali durumdaki bir kulübün transfer yapmaması nedeniyle eleştirilmesi kadar absürt bir şey yoktur. kaldı ki bu yaz on tane de transfer yaptılar, transfer dönemi bitmeden bir tane santrfor da alırlar. falcao olmaz ali olur, veli olur. mesele o değil.

    mesele çok para harcayıp transfer yapmanın hala iyi yöneticilik zannedilmesi. uefa kupalarından men edilme utancını yaşamış bir takımın taraftarının hala "yıldız transfer isteriz" ısrarını sürdürüp yönetimi bu yönde sıkıştırması. benim babam senin babanı döver diye kavga eden ilkokul çocukları gibi rakip taraftarlarla transfer yarıştırması.

    bazen bazı insanlarla aynı takımı tuttuğum için son derece mutsuz hissediyorum. bugün de işte o günlerden biri maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın