resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 19606
    kazanılan maçtan sonra başlığı boş kalan hocamız. yenilsek şuan yazdığım entry 150. entry falandı bugün girilen. ama bu 31. entry. önceki entrylerin de büyük bir kısmı ndiaye neden yok formsuz hoca isyanı.

    5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçına çok iyi hazırlanmış. rakibi iyi analiz etmiş. maçı kafasında oynamış ve ndiaye ile oynarsa neler olabileceğini çok iyi görmüş. pas oyunuyla gelecek, topu aldığında doğru kullanan beşiktaş'a karşı kontrollü bir orta saha kurmuş hocamız. bu orta sahaya ndiaye'yi katsa onun kontrolsüz oyunu, beşiktaş kontraya çıktığında geriye alana koşması gerekirken kontrolsüz şekilde topa koşup açtığı alanlar başımıza çok büyük işler açabilirdi. bazı maçları almak için kontrolü elinde tutmak gerekir. ancak ndiaye ile bu imkansız. zaten inönüdeki beşiktaş maçı ciddi anlamda rencide olmuştu geçen sene. ben fatih hocamı bu kararı nedeniyle kutluyorum. ndiaye başlığına da zaten maçın başında yazdım 5-0 yenilsek bile bu maç ndiaye'nin maçı değil diye.

    iyi futbol bekleyen arkadaşlara şunu söyleyeyim. pas oyununa yatkınlığı az yada temposu düşük, stabil oyuncularla bu kadar oynar bu takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın