resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 19600
    hocayla ilgili çok farklı düşüncelerim var.

    fatih hoca dört galatasaray kariyerinde onlarca kupa, yüzlerce oyuncu ile çalıştı. oynadığı, kazandığı, kaybettiği, yenişemediği maçlar oldu. nasip kısmetse bundan sonra artarak devam edecek bu.

    ama ben hocayı yakalasam, hoca ile yarım saat bile olsa konuşacak bir vakit bulsam soracağım şeyler çok farklı olur. hani derler ya fatih hoca ile ilgili, kendisi varken her şey süt liman, ayrıldıktan sonra galatasaray çöküşe geçiyor diye. bunu sorarım, hatta bir galatasaray efsanesi olarak kendi dönemlerinden sonraki galatasaray takımlarını yorumlaması isterdim. mesela 2000-2001 sezonunu sorarım, lucescu ile ligde niye şampiyonluk gelmedi diye. jardel'i, serkan aykut'u, bülent akın'ı sorarım mesela. sebastien perez için ne düşünüyor, imkanı olsaydı ertrsi sezon düşünür müydü diye. ya da 2004-2005 sezonu için, 100. yılda, song, tomas, conceiçao, saidou hamlelerini sorarım. ribery kendi elinde olsa, maddi imkansızlıklara rağmen takımda tutabilir miydi, konuşmak isterdim. 16. şampiyonlukta ne yapıyordu acaba hoca, o gergin bekleyişte acaba neredeydi. gerets, feldkamp, skibbe ve rijkaard için ne düşünüyor. keita, kewell ve lincoln, kendi dönemlerinde olsun ister miydi, ya da o dönemki kadroların herhangi birini çalıştırmak isteyeceği oyuncu kadrosundan dolayı çalıştırmak ister miydi diye.

    hocanın elinde kewell, lincoln ve keita olsaydı bence çok daha başka bir performans verirdi diye tahmin ediyorum. ya da östersunds-tromsö maçlarında takımın başında olsaydı asla böyle bir facia yaşamazdık diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın