aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5434
    içlerinde çok değerli emekçi insanların samimi duygularla çabaladığı, muazzam görsel şovlara imza atan ve sadece türkiye ile sınırlı kalmayıp neredeyse bütün avrupayı kapsayan geniş bir organizasyondur. ancak özellikle son yıllarda taraftarlardan bazı konularda çok ciddi eleştiri almaktadırlar. öncelikle iç saha maçlarındaki boğucu tribün baskısını maalesef kaybediyoruz. eskiden maç boyu bitmeyen uğultu ve/veya coşku ancak 20-25 dakika olabiliyor. taraftar grubunun tribün üzerinde daha çok etkisi olması gerek. naçizane tavsiyem artık gerçekten bayma noktasına gelen arabesk bozması besteleri bırakıp, rakibi baskı altına almayı amaçlayarak, top karşı taraftayken yoğun ıslık ve uğultu çıkarmak en iyi yaptığımız iş olmalı. taraftar defans yapmalı.şarkıyı türküyü farklı bir sonuç olunca söyle yine ama önce bir çivi gibi defans yap, karşı tarafa nereye geldiğini hissettir.
    bir diğer konu malum tribün lideri konusu. tanımam etmem kendisini ama gördüğüm kadarıyla gençler arasında çok seviliyor ve saygı duyuluyor. siyasi duruşu kiminle oturup kalktığı da kimseyi ilgilendirmez. tribüne siyaset getirmiyorsa onun bunun borazanını tribünde üflemiyorsa sorun değil bence.umarım kendisi de farklı görüşte olduğunu bildiği taraftarlara karşı aynı şekilde düşünüyordur.
    bir zamanlar üyesi olduğum ve kendisini her zaman ali sami yen kapalıda açtıkları only you ile hatırlayacağım, sosyal medya hesaplarında bloklandığım (köfteniz az mı geldi eleştirme bozulmuşlar) türkiyenin en büyük taraftar platformu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın