• 20152
    2017/2018 sezonunun ilk 8 haftasındaki galatasaray ile kıyaslandığında futbol olarak daha geridedir. elbette kadro mühendisliğinde yapılan fahiş hatalar bunun en önemli sebebi ancak istenen, beklenilen oyunu ortaya koyamadığımız da bir gerçek.

    mücadele edilen rakiplerin kötü durumda olması birincilik kürsüsünün değerini düşürmez ancak tehlikelidir. kontrol edemeyeceğimiz değişkenlerin (rakiplerin durumu) kazandığımız, kazanacağımız başarılarda önemli yer tutması, ''hayalleri'' olan bir futbol takımını kandırmamalı. kendimizi kendimizle kıyaslayarak, oyunumuzu olabilecek en iyi noktaya getirmeye dur durak bilmeden çabalayarak ilerlemeliyiz. bu bellememiz gereken tek yol çünkü hiçbir zaman hayallerimize giden yoldaki rakiplerimizin sahip olduğu ekonomik olanaklarımız olmayacak. onlar gibi paranın gücüyle istediğimiz futbolcuları alamayacağız, ki alabilsek bile bu başarıyı garanti etmeyecek. (psg, man. city vs. gibi)

    biz kendimize, oyunumuza odaklanmalıyız. çünkü ancak oyun gücüyle onları geçebiliriz. zaten oyunumuzun daha iyi hale gelmesi, oyuncularımızın da daha iyi hale gelmesini sağlayacak.

    sahip olduğu moral değerler bakımından dünyanın sayılı kulüplerinden biriyiz ve bir gün bu hayale kavuşacağımıza yüreğimde en ufak bir kuşku duymadan inanıyorum. kuşku duymuyorum çünkü biliyorum ki kurucu başkanımız 'vizyon' kelimesinin bile tarif etmekte yeterli olamayacağı bir biçimde hedefi göstermiştir: ''türk olmayan takımları yenmek''
    14 yıl gelmeyen şampiyonluk sonrası büyük taraftarımızın açtığı pankarttan biliyorum: ''yetmez bize bu kupa, hedef artık avrupa''
App Store'dan indirin Google Play'den alın