resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14635
    selçuk, tolga, donk ile şampiyon olmak isteyen hocamız. hatta öyle bir istekler silsilesi ki tarih sırasına göre yazayım da belki göze çarpar;

    -3-4 aydır ödenmeyen maaşların yegane sorumlusudur. takımın başında olup olmaması bu durumu değiştirmez.
    -geldiği ilk günden itibaren sol bek isteğini belirtmiştir fakat nerede oynatacağını belirtmemiştir. nerede derken; belki galatasaray yararına değil de özel hayatında haftalık halı saha organizasyonunda oynatacaktır, bilemeyiz.
    -aynı şekilde yedek forvet ve diğer olası mevkiler için de sol bek ile aynı görüştedir muhtemelen.
    -fernando'yu bizzat kendisi sakatlamıştır.
    -geceleri uykusunda n'diaye'nin kulağına 'premier league' diye defalarca fısıldayıp takımdan kaçarcasına ayrılması konusunda beynini yıkamıştır.
    -ısrarla 3-4 aylık maaş gecikmesiyle ilgili açıklama yapmaktadır çünkü yegane görevi budur. açıklama yapması gereken esas kişiler olan dursun aydın özbek ve yönetimi diye birileri yönetmedi çünkü kulübü. hatta tarihimizin ilk başkanı mustafa cengiz'dir.
    -hatta belki gomis, fanatik, kası...

    bir çırpıda aklıma bunlar geldi.

    yapmayın etmeyin abicim. evlatçılıkla suçlanan adam türkiye'ye sınırsız* yabancı hakkını getirmiş, yeri geldiğinde kapıyı milli takımın tüm 'papaz'larına kapatmış bir adamdan bahsediyoruz. lan bari biraz destek lütfen, hadi olmadın diyelim, hiç değilse köstek olmayın arkadaş ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın