resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 245
    bize acil olarak lazım olmayan bir rotasyon oyuncusudur.

    takıma yedek olarak gelse güzel transfer derdim. en azından semihten iyi bir stoper. ama bu bizim için yeterli mi? asıl sorun da bu. semihten iyi olması geçerli bir kriter midir? kesinlikle hayır.

    bize defansta fark yaratacak, sert ve lider ruhlu stoper lazım. bizim problemimiz ve aciliyetimiz ahmet değil. sorunu çözecek kişi değildir. acil ihtiyaçlar ortadan kaldırıldıktan sonra ahmete hayır demezdim. yedek olarak bize gerekli gelsin derdim. ancak şu durumda bizim kadroyu şişirmekten başka bir işe yaramayacaktır. parayı bölmekten başka bir işe yaramayacaktır. ahmeti aldık diye de başka transfer yapamayacağız. asıl önemli olan konu budur.

    tüm bütçeyi tek bir oyuncuya ayırın gerekirse ama şu savunma olayını çözün. laf olsun diye ya da "iyi oyuncu işte alalım" falan kafasıyla hareket etmek mantıklı değil. parayı böldüğünüz için takım çöpüklerle doldu. bunu göremiyor musunuz ?? 10 milyonlar çöpe gitti yahu yiğit gökoğlan, ontivero falan dönemini hatırlayalım. bunlar gibi adamlara 10 milyonlarca euro döktük. sırf yapmış olmak için yaparsan olacağı budur. transfer fark yaratmak için yapılır, yapmış olmak için değil.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın