• 16003
    2016 - 2017 devre arası transfer dönemi itibariyle yekunu şöyledir;

    kaleciler
    muslera ve cenk. götürüler ikisi. burada sıkıntı yok.

    sağ bek
    cavanda sakat, 2 ay yok. o yüzden onu saymayalım. sabri ve linnes var. lig için idare ederler.

    stoperler
    burası karışık. chedjou gitti gider. serdar sezonu kapadı. koray ne zaman dönüyor belli değil. semih ve hakan'a kaldık. ahmet'i de aldılar büyük ihtimalle. şu haliyle vasat bir anadolu takımı tandemi var. mutlak suretle kaliteli bir transfer daha yapılmalı gibi duruyor.

    sol bek
    bir carole var. ona bir şey olursa linnes'i kullanacağız. transfer lazım aslında ama bütçemiz uygun olmadığı için böyle idare edeceğiz.

    orta saha
    buranın hali içler acısı. tolga ne olduğu belli değil. selçuk ölmüş, de jong'un içi geçmiş. birhan'ın yüzüne bakan yok. sneijder bir var bir yok. josue desen kazığın dik alası. yani normali hepsini götüne teneke bağlayıp yollamak ve 4 tane üst düzey oyuncu almak. ama nereye alıyorsun. transferde bahsedilmeyen tek mevkinin burası olması zaten durumu özetliyor. şampiyonluğu kaybedeceksek sebebi aha burası olacak.

    kanatlar
    yasin affedildi zaar. bruma var, sinan var. podolski'de gitmeyecek galiba. yeni transfer rodrigues'i de düşünüce buraya transfere gerek yok artık. ne yapılacaksa sezon sonuna bırakmak en mantıklısı.

    forvet
    eren var bir tek. zaman zaman podolski de burada kullanılabilir. yine de küçük bir transfer ihtimaline hayır demem.

    velhasıl 2. yarı şöyle bir 11 bizi bekliyor; muslera - sabri, ahmet, hakan/transfer, carole - de jong, selçuk/tolga - rodrigues, sneijder, bruma - eren/podolski
App Store'dan indirin Google Play'den alın