aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4129
    eleştirelecek çok yönleri olan taraftar grubu. basketbolda sahaya yabancı madde atılmasını, centilmen olmayı pek beceremiyorlar körü körüne fanatizm.hem futbolda hem diğer branşlarda küfürlü tezahürat olayını bazen çok abartıyolar dakikalarca buna devam etmek ayıp, sporun ruhuna aykırı. gelen yönetimlerle ortak olup algı yönetimi operasyonlarına katılıyorlar. bu operasyonların süregelmesi için bedava bilet gibi, normal taraftarın hakkını yeme gibi kötü özellikleri mevcut. bu konularda öncelikle reislerden başlayıp, altlara doğru bilinçli bir düzelme ivmesi göstermeleri şart.

    bütün bu kötü özelliklerine rağmen, tribün kordinasyonu, tezahürat ile rakibe baskı kurma, koreografi, pankart, maçlara hazırlık, takımı deplasman ve kötü günlerde destekleme, tesislere gitme...vb konularda çok başarılalar. onlar olmasaydı galatasaray taraftarı avrupa takımlarının taraftarları gibi alkışlama ve bir iki tezahürat etme ekseninde oturarak maç izleyen bir kitleye dönüşürdü.

    özetle eleştirelere açık olup, tribünlerde süre gelmeleri elzem olan, dünyanın sayılı ultraslarından ve başarılı taraftar gruplarından birisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın