resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3377
    bu tescilli şikeci zat her geçen gün kendini aşarak sporun ruhunu kirletmeye devam etmekte maalesef, dünkü voleybol maçında yaptıklarından sonra bugün de kadınlar voleybol final serisinde protokol tribününde voleybol federasyonu başkanını azarlamaya kalkmış fakat asıl maharetini 30 nisan 2014 fenerbahçe galatasaray kadın basketbol maçında göstermiştir.

    takımımız lehine çalınan her faulde (ki resmen ilk yarı fark açılana kadar takımımız sahada dayak yemiştir) mahmut uslu ile beraber önlerinden geçen hakemi bilerek ve isteyerek manipüle etmiş, her karara itiraz ederek hakemlerin angel'ın ayakla müdahalesi, matovic'in sportmenlik dışı faulü gibi kararları görmesine rağmen çalamamasını sağlamıştır. hatta fark 24 sayı iken bile hakemlerin takımımız lehine doğru verdiği bir karara dahi itiraz edecek kadar kontrolünü kaybetmiştir.

    kendisi bununla da yetinmemiş son periyotta karşı taraftaki antrenörü iniguez'e mahmut uslu ile beraber işaret edip 2 tane üst üste pota altı kaçırıp bir sonraki hücumda da nevriye'ye topu kaptıran isabelle yacoubou'yu oyundan çıkarttırıp matovic'i oyuna aldırmıştır. bu hareketinden 1-2 pozisyon sonra da birsel'i oyundan çıkarttırmıştır, bunlara salonda olan biri olarak şahit olduktan sonra devamlı saha içine girip itirazlarda bulunan ve son derece antipatik bulduğum iniguez'e acıdım açıkçası.

    bu arada unutmadan kendisinin parayla tutup bağırttığı adamlarının da devre arası takımımızın benchinin arkasında oturan sporcu yakınları ve kulüp yetkililerine saldırmaya kalktığını da ekleyeyim, mahmut uslu'nun ise göstermelik bir şekilde onları engellemeye çalıştığını da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın