• 109
    tuttuğumuz takımın galatasaray olduğunu bilmemiz gereken maçtır. rakiplerimizi küçümseyelim demiyorum ama bu kadar güvensizlik kötü. takımımıza güveniyoruz, güvenmek zorundayız. orduspor bu sezon 5 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştır. bu sezon 11 maçı gol yemeden tamamlamıştır. kalesinde yediği gol sayısı maksimum 2'dir.

    ayrıca maçın sonucuna göre büyük ihtimalle özellikle fatih terim başlığında entry sayısında farklılıklar olacaktır. mağlubiyet yada beraberlik ile bitmesi halinde doğru dürüst entry girmeyenler kin kusacak -dikkat edin, eleştiri demiyorum çok farklı kafalar diyorum yoksa eleştirelim eyvallah- kazanmamız halinde ise beşiktaş, antalya maçları gibi 10 entry sayısını geçmeyecektir.

    not: ofsayt butonuna basmadan önce objektif düşün derim. genel olarak istatistik tuttuğumu bilirsin. tespitler hem acı hem tatlıdır.

    sonuç olarak orduspor bu maç büyük ihtimalle diğer takımlara kedi bize aslan kesilen takımlardan biri olacaktır. bu maçı gol yiyerek tamamlayacağız ve kazanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın