• 97
    şampiyon olacaktır, ondan hiç kuşkum yok, açık ara şampiyon olacaktır hem de. ama an itibariyle hala transfere ihtiyacı olan takımdır. al amrabat'ı, vur hamit'e durumu var şu anda. hamit böyle oynayacaksa geçen sene riera'ya söylediğim tüm sözleri geri alıyorum. tamam, riera'nın olumlu hareketleri çok az, ama olumsuz hareketleri de çok az, ujfalusi'nin sezon başındaki hali gibi. hamit şu ana kadar oynadığı maçlarda aldığı topların yüzde seksenini kaptırıyor. maç kondisyonu ve uyum açısından problemler olması normal, kabul edebilirim. ama hamit'ten alacağımız maksimum performans bile engin'den iyi olamaz. hamit üç pozisyonu yedekleyecek bir oyuncu olur bu takımda. amrabat ise beklediğimden çok kötü oynuyor. onun sorunu takıma uyum, maç kondisyonu falan değil. ondan bir cacık olmaz. yeni hasan şaş olabilir mi falan deniyordu, ancak hurşut meriç olur.

    kaleci pozisyonuna bakmaya gerek yok.

    savunmada tüm oyuncuların form düzeyi yerlerde. formda olan bir tek dany var, şu form düzeyleriyle dany'yi yazarsın, yanlarını tamamlarsın. herkes maksimum form düzeyine ulaşınca ne olur bilmiyorum, çünkü ujfalusi geçen seneden anormal derecede uzak, yedeğe çekilir gibi geliyor.

    orta sahada melo'nun da, selçuk'un da bir alternatifi yok. allah onları sakatlıktan ve cezadan korusun.

    sol kanatta emre çolak oynar ama onun tehlikeli bölgede faul yapma sorununu çözmesi lazım. amrabat şu haliyle riera'ya bile kaptırır formayı.

    sağ kanatta engin oynar, aydın yedekler görünümü var şu anda. hamit yerlerde sürünüyor. şu form düzeyi ile yekta'dan bile daha kötü. keşke eski hamit olsa.

    ileride elmander, umut ve burak değişimli oynar, necati ve sercan da kupada, rotasyon maçlarında falan oynarlar. umarım burak aradığımız bitirici oyuncu olur, yoksa seneye transfer gerekir.

    şu anki sorun net olarak savunmada görünüyor.

    özet: hamit düzelebilir. ama amrabat konusunda ısrarcıyım, geçmiş olsun 8 milyon euro'ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın