resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:76
Uyruk:Türkiye
  • 1303
    şahan'ın bir skeci vardı, paradan 6 değil 7 sıfır atıldığını zanneden bir halıcı üstün ticari zekasını kullanarak 1 halı alana 10 halı bedava şeklinde promosyon yapıyordu. dursun özbek'in haberturkteki konuşmalarını dinlerken "vay anasını yıllar sonra o skeç gerçek oldu." diye düşündüm içimden. buyurun siz de izleyin.

    https://www.youtube.com/watch?v=qhbihyFwrTE

    -denayer piyasa değeri bakımından 30 milyon pound’luk, 20 yaşında bir futbolcu...
    +beyefendi yalnız şöyle bir problem var, denayer'in bonservisi 3 milyon pound.
    -şimdi denayer'in bir bonservis bedeli olduğu konusunda mutabık mıyız? denayer'in bonservisi 30 milyon pounda denk geliyor mu?
    +3 milyon pounda denk geliyor. denayer 3 milyon pound yani, 30 milyon pound değil.
    -bize 30 deniyo ama, bize 30 deniyo...
    +kim diyor beyefendi?
    -benim bütün arkadaşlarım bana 30 diye söyledi...

    neyse, şahan'ın skeçlerini özleyenler için güzel bir nostalji yaşattı bize. sağolsun.
  • 1308
    son açıklamaları ile birlikte, sıçmış, sıvamış ve birde üzerine düy dikmiştir.

    kendisi diyor ki işte geçtiğimiz üç yılda ismini bilmediğimiz futbolcular alındı zarar edildi vs.

    peki be adam 32 yaşındaki bilal kısa denen adamı transfer eden senin yönetimin değil mi ? son iki yılda adam gibi iki tane maç yapmamış jem paul karacan denen ne olduğu belirsiz adamı senin yönetimin transfer etmedi mi ? sabri denen çapsıza % 50 zamlı sözleşmeyi babam mı imzalattı ? transferin son gününde transfer etmeye çalıştığın adamın lisansında imzasız evrak yollayarak kulübün tarihine koca bir leke bırakan sen ve senin yönetimin değil mi ?

    tarihin en iyi sponsoru dedin, ligin 5 nci haftası gelmiş sponsorumuz yok bu zarar değil mi ?
    şampiyonlar ligi ilk maçını evinde oynadın daha bu maçta bile tribünleri doldurmayı başaramadın, zaten lig maçlarınde tribünlerin durumu ortada bu durum böyle iken bu zarar değil mi ?

    yok uefa peşimizde yok uefa kıçımızda zırvalarıyla taraftarı ve medyayı oyalayıp duruyorsun, mevcut durum ile takımın seneye şampiyonlar ligini bırak belki uefa kupasına bile gidemeyecek, ne yapacaksın o zaman uefa kriterlerini ?

    burası galatasaray, galatasaray taraftarı her zaman takımına ve kulübüne sahip çıkmıştır yeter ki başında senin gibi yalancılar olmasın.

    ikide bir rivayıda diline dolamayı bırak, orayı sana yedirmeyiz aslanım. milyardolar değerindeki bir projeyi senin gibi çapsıza emanet ederse bu genel kurul, hepsine yazıklar olsun, top yekün alayının allah belasını versin nokta.net
  • 1311
    galatasaray'ın emniyet sübabı olan riva arazisi kesinlikle kendisinin döneminde değerlendirilmemelidir. inan kıraç'ın su adanın kiracısıyla olan kişisel çıkarları sebebiyle adaya dokunmama şartıyla kendisi piyon olarak klübün başına getirilmiştir. en ufak transferde bile yamyam gibi herkes klübün parasını cebe atma derdinde şu an. olası bir riva projesinde dönecek rant paylaşımlarını tahmin etmek güç değil.
  • 1316
    kendisi ile ilgili en net yorumu 10 ekim civarı bir tarihte açıklanacak olan mali tablolar üzerinden yapacağım.

    adamı eleştirirken şuna bakalım; adam gelirken ünal aysal gibi başarı başarı başarı demedi. geldi bu kulübün içine etmişsiniz bir yandan uefa bir yandan alacaklılar kayyum kapıda bekliyor. kulüp teknik olarak iflas etmiş vaziyette ve ben bu kulübün ekonomik yapısını düzeltmek için başkan oluyorum. bakın kimseye başarı vaat etmedi finansal disiplin ve borç kapatmayı vaat etti. 10 ekimde açıklanacak tablolardaki duruma göre sözlerini ne kadar tuttuğu daha net görülecek.

    eğer borçlarda veya tablolarda bir iyileşme gördüğüm takdirde kendisi için en azından tutarlıdır diyebileceğim. (finansal konularda) kendisi ayrıca dilendiğiniz adamlar ortalıkta yokken başkan olmuştur. bence de başkan olacak bir adam değildir ancak en azından görevden kaçmamıştır.

    habertürk'te finansal verileri ise doğrudur. 67 milyon faiz veya 60 milyon dolar zarar uefa izleme ekibi uefa ile yapılan protokol gibi gibi
  • 1317
    beşiktaş ın feda demesine rağmen borçlarının artması iki senedir stad gelirlerinin olmaması bu sürede şampiyonlar ligi gelirlerinin olmaması üstüne stad inşa etmelerinden kaynaklanıyor. sen kırk bin kombine ve milyonluk loca satıp fener in de şampiyonlar ligi gelirini yerken yaptı adamlar bunu ve taş gibi de takım kurdu. feda demeyip senin gibi har vurup harman savursa bugün avrupa dan men edilmiş teknik iflas etmişti. sürekli küçülerek borcun sürdürülemeyeceğini biz de biliyoruz ama popülist transfer politikası ile sırf seyirci gazını almak için gereksiz topçu doldurup mali disiplini bozarsan da geçen sene olduğu gibi futbol ve diğer branşlarda oyuncuların parasını ödeyecemeyip kaliteli oyuncuları elinden kaçırırsın.
  • 1318
    adamın yaptığı tek şey şu ana kadar maliyetli oyuncu almayıp ve gönderip düşük maliyetli oyuncu almak ve bunun sonucunda giderlerimizde azalma oldu demesi, bunu yoldan geçen herhangi birisini başkan yapsan oda yapardı, sen başkanlığa talipsen kaynak yaratacaksın veya kaynağın hazır olacak, basketbol takımı için tarihin en büyük sponsorluk anlaşması imzalayacağız dedikten sonra komik bir paraya sponsorluk imzalayan bir başkan var sadece şu anlık, dün anlattıkları an itibariyle laftan ibaret yıllardır zaten anlatılan işler, bakalım sonuç ne olacak..
  • 1319
    kendisi miras yedidir. yok öyle yağma sneijder'li musleralı takımla feda diyip telles'i melo'yu gönderebilecek lükse sahip olmak. 8. olan bam lı galatasaray'la yap bakalım finansal disiplini? yemezler dimi? bu cengaverler adnan polat'dan sonra niye ortalarda yoktu? bu klübe kimse başkan adayı olmuyordu o zaman.

    bu adamın galatasarayı düze çıkartacağına ancak 15 milyon'a otel yapıp 150 milyon getiri yapacağını düşünen inanır.

    para kazanmak bu kadar önemliyse hem gidin ali ağaoğlu sporu filan tutun yahu. inşaattan daha çok para kazanıyor kendisi.
  • 1320
    çok basit bir soruya cevap vermesini istediğim başkan.

    son günlerde bir çok kanalda çıkıp kulübün mali durumunu düzelteceğine dair konuşmalar yapıyor kendisi. peki arkadaş takımın göğüs forması için neden hala sponsor bulamadın? thy demesin kimse ben böyle saçma şey görmedim ligde başka reklam avrupada başka reklam ki thy ile yapılan anlaşmanın ne denli boktan olduğu da ortada.

    kulübün en önemli gelir kalemlerinden biri olan forma sponsorunu bulamamışsın daha, gelmişsin mali durumu şöyle iyileştireceğim böyle yapacağım diye zırvalıyorsun. tez zamanda istifa edersin umarım.
  • 1322
    şunu artık ne olur net olarak anlayın; 3 5 heyecanlı arkadaş hariç hiçbir galatasaraylı kendisini neden ibrahimoviç' i almadı, neden büyük transferler yapmadı diye eleştirmiyor. neden yalan söyledi diye eleştiriyor. hani nereden efsanevi basketbol sponsorluğu? salı günü patlayan transfer bombaları nerede ya da? kendisinin eleştirilme nedeni yalan söylemesidir yoksa transfer yapmaması değil.
  • 1323
    lise tayfası ve kongre tarafından tereddütsüz savunulmakta olan başkan.
    bir müşterimiz var, galatasaray kongrelerinde mutlaka ön sıralarda kadraja girip kameralara yansıyan eski bir liseli ve aynı zamanda çok iyi bir galatasaraylı.
    geçtiğimiz gün bir iş için bize geldi, hemen oturdum karşısına, döktüm içimi. atletico madrid maçının 85.dakikasında 'yönetim istifa' diye bağıran insanları bu tezahürata iten sebepleri tek tek sıraladım. karşı çıktı. 'çok doğru işler yapıyor, çok akıllı bir adam, şu an kulübün maddi durumu aşırı kötü' dedi. baştan bunu söyleseydi, bizi transfere şartlandırmasaydı dedim, sponsor konusunu çoktan bitirseydi dedim, grosskreutz transferini yüzüne gözüne bulaştırmasaydı dedim. 'o bir yol kazasıydı' dedi. ünal aysal'ın vizyonunun yanından geçemez dedim. 'ünal benim x sene üstümdür, abimdir, yıllarca onun başkan olmasını hayal ettim ve o başkan olunca işte galatasaray başkanını buldu dedim ama şu an bakınca artık onu kulübün kapısından sokmamak lazım' dedi.
    ünal aysal ile ilgili düşüncelerimi etkileyebilir bu söyledikleri. ama dursun özbek hakkında düşüncelerim bakidir, isterse kralı gelsin savunsun, dursun özbek'in hataları sayılamayacak kadar çok.
  • 1325
    kendisi belki de galatasaray tarihinin gördüğü en vasıfsız, en iş bilmez ve en rezalet kişidir. ayrıca aleni yalancının da önde gidenidir.

    sahada ve saha dışında yaptıkları ile dört yılda bir galatasaray efsanesi olmayı başaran felipe melo hakkında canlı yayında az daha küfür edecek olması ise rezilliğin daniskasıdır. kendisi bana neyzen tevfik'in ünlü dizelerinde seslendiklerini çağrıştırıyor.

    sporda başkan, yönetici vb. makamlarda bulunan kişilerin gözönünde olmasını doğru bulmuyorum. ekstrem bir kişilik olmadığı sürece. ancak bu şahıs kupa kutlamalarında, özellikle lig kutlamasında, kendi başarısıymış gibi çıkıp gövde gösterisi yapması ile ne kadar vitrin meraklısı birisi olduğunu göstermiştir.

    taraftara söylediği yalanlar yetmezmiş gibi çıkıp icraatlarını(!) allayıp pullayarak öne sürmesi de karakteri hakkında önemli noktaları ortaya sermektedir.

    kendisinin hakettiği muamele ile galatasaray'dan tıpış tıpış ayrılacağı gün bir başka vasıfsızın galatasaray'dan ve dolayısıyla tarihten silineceği gün olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın