resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1316
    son açıklamaları ile birlikte, sıçmış, sıvamış ve birde üzerine düy dikmiştir.

    kendisi diyor ki işte geçtiğimiz üç yılda ismini bilmediğimiz futbolcular alındı zarar edildi vs.

    peki be adam 32 yaşındaki bilal kısa denen adamı transfer eden senin yönetimin değil mi ? son iki yılda adam gibi iki tane maç yapmamış jem paul karacan denen ne olduğu belirsiz adamı senin yönetimin transfer etmedi mi ? sabri denen çapsıza % 50 zamlı sözleşmeyi babam mı imzalattı ? transferin son gününde transfer etmeye çalıştığın adamın lisansında imzasız evrak yollayarak kulübün tarihine koca bir leke bırakan sen ve senin yönetimin değil mi ?

    tarihin en iyi sponsoru dedin, ligin 5 nci haftası gelmiş sponsorumuz yok bu zarar değil mi ?
    şampiyonlar ligi ilk maçını evinde oynadın daha bu maçta bile tribünleri doldurmayı başaramadın, zaten lig maçlarınde tribünlerin durumu ortada bu durum böyle iken bu zarar değil mi ?

    yok uefa peşimizde yok uefa kıçımızda zırvalarıyla taraftarı ve medyayı oyalayıp duruyorsun, mevcut durum ile takımın seneye şampiyonlar ligini bırak belki uefa kupasına bile gidemeyecek, ne yapacaksın o zaman uefa kriterlerini ?

    burası galatasaray, galatasaray taraftarı her zaman takımına ve kulübüne sahip çıkmıştır yeter ki başında senin gibi yalancılar olmasın.

    ikide bir rivayıda diline dolamayı bırak, orayı sana yedirmeyiz aslanım. milyardolar değerindeki bir projeyi senin gibi çapsıza emanet ederse bu genel kurul, hepsine yazıklar olsun, top yekün alayının allah belasını versin nokta.net
App Store'dan indirin Google Play'den alın