resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1331
    lise tayfası ve kongre tarafından tereddütsüz savunulmakta olan başkan.
    bir müşterimiz var, galatasaray kongrelerinde mutlaka ön sıralarda kadraja girip kameralara yansıyan eski bir liseli ve aynı zamanda çok iyi bir galatasaraylı.
    geçtiğimiz gün bir iş için bize geldi, hemen oturdum karşısına, döktüm içimi. atletico madrid maçının 85.dakikasında 'yönetim istifa' diye bağıran insanları bu tezahürata iten sebepleri tek tek sıraladım. karşı çıktı. 'çok doğru işler yapıyor, çok akıllı bir adam, şu an kulübün maddi durumu aşırı kötü' dedi. baştan bunu söyleseydi, bizi transfere şartlandırmasaydı dedim, sponsor konusunu çoktan bitirseydi dedim, grosskreutz transferini yüzüne gözüne bulaştırmasaydı dedim. 'o bir yol kazasıydı' dedi. ünal aysal'ın vizyonunun yanından geçemez dedim. 'ünal benim x sene üstümdür, abimdir, yıllarca onun başkan olmasını hayal ettim ve o başkan olunca işte galatasaray başkanını buldu dedim ama şu an bakınca artık onu kulübün kapısından sokmamak lazım' dedi.
    ünal aysal ile ilgili düşüncelerimi etkileyebilir bu söyledikleri. ama dursun özbek hakkında düşüncelerim bakidir, isterse kralı gelsin savunsun, dursun özbek'in hataları sayılamayacak kadar çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın