resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1333
    kendisi belki de galatasaray tarihinin gördüğü en vasıfsız, en iş bilmez ve en rezalet kişidir. ayrıca aleni yalancının da önde gidenidir.

    sahada ve saha dışında yaptıkları ile dört yılda bir galatasaray efsanesi olmayı başaran felipe melo hakkında canlı yayında az daha küfür edecek olması ise rezilliğin daniskasıdır. kendisi bana neyzen tevfik'in ünlü dizelerinde seslendiklerini çağrıştırıyor.

    sporda başkan, yönetici vb. makamlarda bulunan kişilerin gözönünde olmasını doğru bulmuyorum. ekstrem bir kişilik olmadığı sürece. ancak bu şahıs kupa kutlamalarında, özellikle lig kutlamasında, kendi başarısıymış gibi çıkıp gövde gösterisi yapması ile ne kadar vitrin meraklısı birisi olduğunu göstermiştir.

    taraftara söylediği yalanlar yetmezmiş gibi çıkıp icraatlarını(!) allayıp pullayarak öne sürmesi de karakteri hakkında önemli noktaları ortaya sermektedir.

    kendisinin hakettiği muamele ile galatasaray'dan tıpış tıpış ayrılacağı gün bir başka vasıfsızın galatasaray'dan ve dolayısıyla tarihten silineceği gün olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın