• 1
    transfer açısından çok fazla seçenek bulundurmayan piyasadır. zaten yabancı sınırını kalktığı bir ortamda mümkün mertebe uzak durmak da gerekir. ama yine de kadroda 14 adet yerli futbolcu bulundurmak zorundayız.

    kadronun hali hazırdaki durumuna bakılırsa genelde olduğu gibi yerli anlamında da kaliteyi artırmak gerekiyor. bu çerçevede aklıma gelen bir kaç seçenek var. onları ve nasıl alabileceğimize dair görüşlerimi şöyle belirteyim;

    tolgay arslan emre çolak'ın gidişinden sonra orta sahaya 2 yönlü birini bulmak gerek. tolgay iyi bir seçenek olabilir. 1 - 1.5 m € bandına alınabilir. şenol güneş'le yıldızları barışmadı. bu işimizi kolaylaştıracaktır.

    eren derdiyok 2 yabancı santrafor alamayacağız. birinin yerli olması gerek. eren dışında da pek alternatif yok gibi. donk, umut ve olcan'dan bir ya da ikisi + 1.5 m € civarı bir bedelle traner gerçekleşebilir.

    okay yokuşlu oyuncunun başlığında da belirttiğim üzere en az 2 ön libero lazım ve okay alternatif olarak tam aradığımız isim. salih'in yanında belki tarık'ı da ekleyerek 1 - 1.5 m € bedelle alınabilir.

    engin bekdemir bu sezon 3 büyüklere karşı ortaya koyduğu performansla kalitesini gösterdi. elbette banko 11 oyuncusu olmayacaktır. ama yasin'i bir şekilde almanya pazarına kakalayıp yerini 24 yaşındaki bu arkadaşla çok rahat doldurabiliriz. bonservisi elinde hem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın