aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3701
    yönetimlerin bu ve benzeri grupları desteklemeyi bırakmadığı sürece sahip olunan zihniyetin bitirilmesi mümkün değildir. ultraslan biter başka bir oluşum ortaya çıkar. 8 aralık 2015 galatasaray astana maç sonu tribün kavgası' nın bir benzerine yıllar önce 23 nisan 2000 galatasaray denizlispor maçı sonrasında tanıklık etmiştim.

    uefa kupası için yoluna dolu dizgin devam eden takım evinde tahmin edeceğiniz üzere kapalı gişe bir lig karşılaşmasına çıkıyordu. fakat durumdan muzdarip olan bir grup taraftar yönetimden bilet alamadığı için dışarıda kalmış ve bu kişilerin arkadaşları tribünlerde yönetimi istifaya davet ediyordu, uefa finalinden birkaç hafta önceden bahsediyorum. 20 nisan 2000 leeds united galatasaray maçından alnımızın akıyla finale yükselmişiz fakat taraftarların bir bölümü bedava bilet alamadığı için yönetime istifa çağrısı yapıyor. maç sonrası tahmin edeceğiniz üzere bu grup ile takımın gidişatından memnun olan taraftarlar arasında ciddi olaylar yaşanmıştı. bugün astana maçından sonraki olaylarda roller farklı olsa dahi yaşananlar çok benzerlik gösteriyor.

    seneler içinde yönetimler değişti, tribün grupları değişti ama rant değişmedi. rant olduğu sürece bu tür oluşumlar tribün terörü yaratmaya devam edeceklerdir.
  • 3702
    kuzey üst grubu bu stadın onurudur gururudur. ben geçen sene kuzey üstte hiç bir maçı kaçırmadım. kuzey üst maç içinde şarkı söylemez bayık bayık türkü okumazdı gerekli yerde gerekli desteği verirdi takımına. ilk prandelli istifa diye bağıranda kuzey üsttü . benim arkadaşlarım dostlarım arada bir denk geldiğim güldüğüm insanlar da hep kuzey üsttü. ben diyeyim bu stadyumda kuzey üst sindirilirse bütün maç türkü söylemeye devam eder taraftar.
  • 3703
    azalarak bitmeleri dileğiyle.

    az geldi yazdığım editi : tribüne koreografi bu tribünde olsun demekten başka bir katkısı olmayan, futbol maçlarında elinden gelse 90 dakika saldır galatasaray diye bağıracak olan, kadın basket takımı sadece fener maçlarında aklına kısmen gelen, erkek takımında tribüne gelip futbol takımı destekler gibi baskete gol diye bağıran mallarla aynı şekilde saldır galatasaray hede hödö şeklinde malca tezahüratlarına devam edip kazanmaya en ufak bir katkısı olmayan, erkek voleybol takımından 1 kişinin adını bilmeyen tribün grubumsu mikroorganizmalar.

    pazar günü şimdi fenerle kadın voleybol maçı var. umarım bu reisimsi mahluklarla onların avradı mahil bölgelerinin yalayıcıları gelip, anadolu yakasının özenle işlediği, işte gerçek tribün bu dediğimiz ortamı bozmazlar. yoksa ilk setin başında saldır galatasaray diye başlayıp, asmalı tünel pera beyoğlu aşık sana dediğimiz zaman "siktirtmeyin beyoğlunuzu" laflarını o gün tribünde çok duyarız.

    farkına varılması gerekiyor artık. bu adamlar galatasaray tribününün kangrenleri. bir numaralı faşistleri. bu adamlar olduğu sürece hiç bir zaman tribün güzel olmayacak.
  • 3704
    miadını doldurmuştur. artık kabak tadı veriyorlar. çok rezil ettiler, ediyorlar da hala bizi. kulübün adı yaz kamplarında kötüye çıktıysa baş sebebi bu oluşumdur. neyse uzatmayacağım. iyi şeyler de yaptılar ama kötülükleri iyiliklerini hep bastırdı. zaten senin grup olarak görevin iyi şeyler yapmak olmalı. kötü şeyler yaparsan sonuna kadar eleştirilirsin, eleştirileceksin de. bu zamana kadar yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür edilip evlerine gönderilmeli çocuklar, özellikle ergen tayfa.

    http://inciswf.com/2ghdgg.swf
  • 3705
    öyle bir zaman ki bunu çoğu maçta da yanımdaki arkadaşlara göstererek kanıtladım. 8 aralık 2015 galatasaray fc astana maçı'nda durum 0-0 iken astana baskı yapıyor kapamış galatasaray'ı kaleye öyle mantıksız bir tezahürat yapıyorlar ki ''saldır galatasaray saldır galatasaray''. kardeşim galatasaray baskı yiyor galatasaray gol yiyecek bağırsana ıslıklasana nasıl taraftar grubusun. bakın bunu siz de deneyin bir dikkat edin oynanan maç ile ilgili bağırdıkları çok alakasız. aynı şekil de galatasaray farka gidiyor tribünler şen şakrak herkes eğlenme sevinme peşinde, bağırılan beste '' boşuna çekilmedi bunca çile!'' olm kazanıyoruz lan ne çilesi ? hiç bir şekilde maça etki edecek tezahürat sistemi yok. playlistin de devamlı aynı besteler maçı uyutan temposu. futbolcuları da bayıyordur eminim. geri kalan kısmında da 8 aralık 2015 galatasaray fc astana maçı'nda kuzey tribünün de olay yapmışlar normaldir şaşırmadım. he bir de oraya da ua buraya da ua heryere ua, soran olursa ua başka kimse yok hiç kimse ! galatasaray taraftarı ne ya ua var olm ! tam bağımsız falan da değildir. ultras mantalitesinden kırk yıl uzaktadır. alpaslan abi'den sonra hiç olmamıştır. küstürmediği grup kalmamıştır. azalıyorlar zaten farkında değil misiniz? hiç farkında değilseniz statta ki pankartlara bakın hep aynı kalıp hep aynı pankartlar, okul müsamere öğrencileri gibi her önemli günü anmaktan başka doğru düzgün bir şey yaptıkları da yok. ultraslan gitmez, ama yönetim göndermeli. çünkü galatasaray taraftarının kalitesi dibe çekiliyor.
  • 3709
    alparslan dikmen'in ölümünden 2 gün sonra ali sami yen stadı'nda eski açık tribünde lalalalalay alpaslan diye bağırarak ayakkabı sallayan apaçi oluşumu.

    bu apaçi oluşumunun mevcut yapılanmada çoğunlukla bulunduğu tribünler kuzey alt ve güney alt.

    yarın ilk iç saha maçında kalan 6 tribünün (altlar ve üstler) göstermesi gereken duruş şudur ;
    - hep beraber 3'lü hep beraber! bozma istifini, 3'lü 5'li yok
    - kapalı ayağa! ne kalkması, otur maçını izle
    - numaralı ayağa! hiç bozma, devam
    - ayağa kalkmayan fenerli olsun! bir kez kalkmayarak bişey olmaz
    - cimbombomum benim! çıt yok

    bak bakalım kendini bir halt zanneden ultraslan'ın havası orada nasıl sönüyor.
    ama soru şu, bu duruşu gösterebilir miyiz hep beraber?
    bir maç takımımıza az destek verirsek, bu trollerden kurtulmak adına önemli bir duruş sergileyebiliriz.
  • 3715
    galatasaray'ı menfaatsiz sevenlerin hiçbirinin aralarında olmadığı oluşumdur.

    ultraslan demek menfaat, para, karaborsa demektir.

    genel kanı üni ve anadolu yakasının ''daha'' kabul edilebilir olduğudur ancak anadolu yakası olmasa bile üniversite okuduğum dönemde üni tayfası ile münasebetim oldu. tüm ultraslan gibi kale arkası kombinesini kulüpten 750 liraya alıp çocuklara 1000 liraya sattıkları ve kombineleri vermeyip bir havuz misali her an iptal edebilir her an şutlayabilircesine tetikte tutanlardır.

    yüreği temiz olsa bile yediği haltların farkında olup, bilip hala bir şekilde o daha iyi bu onlardan farklıdır demek sıvamaktan başka bişey değildir. bunları bilip hala ultraslan ile aynı çatı altındaysanız ultraslan'dan bir farkınız yoktur. zaten savunulan iki grubun adının da önünde ultraslan ismi vardır. hepsi bir iş yapmadan önce abilerden icazet alır, o yüzden bu ismi taşıyan kim varsa aynıdır. algı yaratmaya gerek yok.
  • 3718
    yazmayayım yazmayayım dedim de yetti artık. abi ne cahil adamlar var aramızda ya. ultraslan grubunun üyesi falan değilim. sempatizanı da değilim. ua uniyi severim kareografilerinden ötürü.

    grosskreutz olayı olduğunda ultraslan yönetimi istifaya davet etmiştir.

    ultraslan tribünü antalyaspor maçında yönetimi istifaya davet etmiştir.

    kasımpaşa maçında cimbombom halkındır lisenin değil tezavhüratı yaparak liseci zihniyete savaş açmış ve yönetimi birkez daha istifaya davet etmiştir.

    bursaspor maçının son dakikalarında meydana gelen olay yönetimi savunmakla alakası yoktur. anlık meydana gelen bir gerilimin ürünüdür.

    bu durumu ultraslan'ı hiç ama hiç sevmeyen tek yürek grubu twitter hesabından açıklamıştır. ultraslan'ın bu konudaki tavrı da çok net bu konuda haklarını yememek lazım bugünkü kavga başka bir nedenden çıktı demiştir.

    şuraya 2 kişi haftalardır yönetimi istifaya davet eden ultraslan için dursun özbek'in paralı adamları yazıyor, dursun özbek'i, savunuyorlar yazıyor. sonra bir anda herkes de öyle olduğuna inanıyor. komil abi bizim taraftar. cidden komik.

    sevmediğiniz 3 5 yerli oyuncuyu ıslıklamadılar diye bok attınız adamlara.
    siz burda klavye başından yönetimin köpeği ultraslan yazarken adamlar florya'da biber gazı yiyorlar şuan.
  • 3720
    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=3847
    bugün; dursun özbek ve yönetimi için artık istifa bir hizmet değil mecburiyettir !
    galatasaray taraftarı istifanizi hizmet olarak değerlendirecektir.

    öncelikle merak ediyorum, bahsettikleri insanların istifaları hizmet mi mecburiyet mi ? son cümlelerinde derin paradokslar yaratmışlar.
    ek olarak, hangi galatasaray taraftarı ? olm ne bu kendinizi tüm taraftarların temsilcisi görme durumunuz ? tamam ben de dursun özbek istifa etsin istiyorum. ama sizin böyle bir genelleme yapma hakkınız yok. bu kadar basit.

    ek olarak cidden dursun reyiz ve beceriksizler topluğunu olan yönetimi istifa ederse nasıl değerlendiriyoruz ?
    mecburdu adamlar aga mı diyelim, lan adamlar hizmet etti hizmet mi diyelim ? paradoksçu tayfa sizi.
  • 3722
    bildiri !

    mayıs ayı sonunda göreve gelen dursun özbek ve yönetimi, ilk günden bu yana imza attığı skandal işlerle bugün itibariyle sabır sınırlarını delip geçmiştir.

    galatasaray'ın son yıllarda sürekli olarak seçim atmosferinde olması sebebiyle yapıcı olmak istedik. yapılan icraatları görmeden bir tepki koymanın yanlış olacağına inandık. mevcut yönetimin yönetime talip olduğu günden beri iyi niyetinden şüphe etmedik, çeşitli yollarla ve zamanlarda defalarca uyarmamıza rağmen gelinen nokta onarılması zor yaralar bırakacak duruma ulaşmıştır.

    geldiğimiz nokta, görmek istediğimizden çok uzaktadır.

    sezon başından beri yaşanan, skandal diyebileceğimiz tüm sorunlar gün gibi ortadadır.

    yönetilemeyen süreçler, uzaklaşılan hedefler, yitirilen değerler...

    galatasaray bir his takımıdır, galatasaray taraftarı ise hissettiği sonsuz sevgiyle armanın yanındadır!

    ama ruhsuzluğa zerre tahammülü kalmamıştır...

    kötü yönetilmeye ise sabrı hiç olmamıştır.

    sözün bittiği yerdeyiz.

    galatasaray taraftarının ve camiasının bugün itibarıyla galatasaray spor kulübü yönetiminden sadece iki beklentisi vardır.

    genel sekreter fatih işbecer'in son divan kurulu toplantısında sarfettiği "galatasaray fakirleşirken, bazı insanlar zenginleşmiş" sözündeki insanları isim isim tek tek açıklamanız ve derhal istifa etmenizdir...

    bugün; dursun özbek ve yönetimi için artık istifa bir hizmet değil mecburiyettir !

    galatasaray taraftarı istifanizi hizmet olarak değerlendirecektir.

    ultraslan

    http://www.ultraslan.com/...sthash.ZOZzTzv7.dpuf
App Store'dan indirin Google Play'den alın