resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3228
    dünkü maçta* elindeki kadroya bakın, sol açık emre çolak, sağ açık engin baytar, stoperlerden birisi semih kaya. 2011/12 sezonu öncesi sözlük dahil kimse bu oyuncuları ideal onbir oyuncuları olarak görmüyordu. üçünü de ideal kadroya yerleştirdiği yetmezmiş gibi, üstüne ligde en yakın rakibine 9 puan fark attı, hem de bir önceki seneye göre kadronun %90'ı değişmişken. başarılarını yazmaya gerek yok, derbilerdeki başarısı, uzun süre yenemediğimiz takımları yenmesi, dış sahada canavar kesilmemiz 2011/12 sezonundaki başarısı için net bir veridir.

    asıl takdir edilmesi gereken noktaya gelmek istiyorum ligin başlaması itibarı ile

    ---------------------------------muslera-------------------------

    eboue--------------semih*----------------ufja--------------------*******

    *********** melo---------------------selçuk-----*************

    --------------elmander------********************

    eldeki oyuncular belli, yabancı sınırlaması denen, ülke futbolunun en büyük dertlerinden birisi var üstelik, kalan dört mevki için, sadece bir (1) yabancı oyuncu kullanarak, kur kurabilirsen kadro.

    kimse kusura bakmasın, ne baros'un, ne aydın'ın, ne engin'in, ne emre'nin, ne sabri'nin, ne balta'nın, ne de necati'nin, ne zaman ne oynayacağı hiç ama hiç belli değil. ayrıca yukarıda yazılı kadrodaki yedi oyuncunun hepsi de takıma bu sene katılmış. transfer sezonunda fatih hoca istedi, alınmadı, alınamadı. o da her şeyden önce galatasaraylı olduğu için kadro içinden alternatifler yarattı.

    tekrar 2 mayıs 2012 galatasaray trabzonspor maçı'na dönecek olursak, herkes farkında takımın iyi oynamadığının da, o farkında değil mi sanıyorsunuz, oyuna girenlere bakın lütfen, aydın, sabri, baros. üçünün de tek ortak noktası, devamlılık ve istikrar sorunu. maç içinde aramızda konuşurken hoca müdahele et diyenler oldu, kiminle müdahele edeceksin ki, müdahelen sonucunda takım kötünün kötüsü de olabilir.

    şampiyonluk gitsin sikimde değil, büyük çoğunluğa göre ters gelebilir bu düşünce, gerçekten sikimde değil, hoca kaza bela şampiyon olamazsak sakın ama sakın bir yere gitme. 3 yıllık enkazın üstüne 2011/12 ilaç gibi geldi, ilk senende onbirin 10 oyuncusu değişmişken bizi normal ligde şampiyon yaptın, siktir et süper final ne olursa olsun.

    önümüzde çok şampiyonluklar, avrupa zaferleri var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın