• 133
    4'e indirilerek zaten azalarak bitmekte olan turk futbolunun beynine sikilan kursun olacak uygulama.

    zaten su anda sampiyonlar liginde mucadele eden avrupa birligi takimlari sinirsiz sayida avrupa birligi oyuncusu oynatabiliyor, avrupa birligi uyesi olmayanlar arasindan en kuvvetlisi rusya'da yabanci siniri yok, zaten su anda bile dezavantajimiz var avrupa takimlarina karsi, daha hala bunun ustune aradaki farki acmaya calismak hic bir akil ve mantigin alacagi bir is degil.

    akil ve mantikla aciklanamayacak bu davranisi tetikleyecek iki sebep geliyor aklima:

    1. fenerbahce kume dusurulecek veya cok buyuk puan cezasina tabi tutulacak, elindeki yabancilarinin cogunu cikarmak zorunda kalacak, sike yapmamis takimlar karisisinda cok gucsuz duruma dusmesin diye butun takimlarin yabanci hakki azaltilmak isteniyor.

    2. hic bir takima bir yaptirim uygulanmayacak, uefa turk takimlarina x sene turnuvalara katilim yasagi getirecek, tantanayi azaltmak icin takimlarin yabanci hakkini simdiden azaltmak istiyorlar.

    edit:

    10metin10hagi10arda10'dan gelen mesaj uzerine

    3. ihtimal beşiktaş batacak. ya fos yabancılar alacak ya da 1-2 yabancı alacak. aradaki fark açılmasın diye yapıyor demirören.

    bu cok cok cok mantikli bir sebep valla, sen kulubu kendine borclandir borclandir, sonra tabii batmasina goz yummayacaksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın