• 177
    ağlatan maç oldu.
    hayır, aydın'ın patlamasına değil.
    çok uzun süredir değil mutluluktan, üzüntüden bile ağlamamıştım... ama nasıl sıktıysam kendimi, nasıl gerdiysem "hadi sakatlanırlarsa" diye.
    bir de dün yaşadığım "sağ salim varsalardı bi şu sivasa, ooff, sivas'a da 3 puana da koyayım yeter ki bizimkilere bir şey olmasın ooff" "o yol kapalı mıdır acaba, aman buzlanma falan da vardır şimdi oooff" var...
    bir de bugün girdiğim bir sınav vardı, ama onu zaten hiç düşünmedim * *
    ama şu maç kimse sakatlanmadan, hem de bukalemunlar sivastan puan kaybı haberi beklerken 0-4 bitince... nasıl rahatladıysam bıraktım frenleri. mutluluktan mıdır rahatlamaktan mıdır. yoksa sulugözlülükten midir bilmiyorum. ama cimbom başkasının yapamadığını yaptı yine, gülümseterek ağlattı, sevinçten ağlattı.
    hiç bir batıl inancım yoktu(r). batıl inancı olana saygım var ama, annemin ısrarlarına rağmen nazara bile inanmam. ama her türlü totemi yapar oldum son zamanlarda. öyle salla pati de değil, inanarak yapıyorum yani. ipin ucunu kaçırmış vaziyetteyim. şu anda kafamdan geçen florya'yı basıp bütün takımı şöyle büyükçe bir sofra bezinin altına sığdırmak ve kurşun döktürmek. sonum karakol olur ama denemeye değer. gözü olanın gözü çıksın.

    ha bir de, dayanamayacağım;
    "bazı yavşaklara kapak olan maçtır."
App Store'dan indirin Google Play'den alın