• 973
    58.maddenin değiştirilmesi ile ilgili genel kurulda veto yedikten sonra çok sevdiği fenerbahçe'yi kurtaramayacağını anlayıp hiç olmazsa onlara biraz daha zaman kazandırırım düşüncesiyle istifa eden tff başkanı.hem böylece çok sevdiği fenerbahçe tarihine "fenerbahçe'yi düşüren fenerbahçeli federasyon başkanı" sıfatıyla geçmiş olmaktan da yırtmış oldu.

    istifa sebebi de oldukça komik.ilk olarak televizyonlardaki yorumcuların üstüne çok gelmesinden bahsetmiş.7 aydır süren ve hala kaos ortamından sıyrılamayan bu ortamda hiç mi eleştirilmeyi beklemiyordu acaba ? 7 aydır basiretsiz bir şekilde yönetilen bu kriz sürecinden kim sorumlu ki mehmet ali bey ? siz ve yönetiminiz değil mi ? çocuk esirgeme kurumu'nu eleştirecek hali yok heralde insanların.sizin gibi hatırı sayılır şirketlerde yöneticilik yapmış birisinin bu kriz sürecini bu derece berbat yönetmesi kabul edilebilir mi ?

    2.olarakta cas yargıcı kısmet erkiner'in bir gece önce habertürk kanalında yaptığı açıklamalardan bahsediyor.özet geçmek gerekirse uefa fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden men edilişinin sorumlusu olarak topu tamamen belgelerle tff'ye atıyor.eylül ve kasım aylarında uefa tff'ye bu davayla ilgili 2 tane yazı göndermiş,bu yazılardan mehmet ali aydınlar'ın haberi yokmuş.e yuhh derler adama koskoca başkanın uefa'dan hem de 2 kere gelen yazıdan haberi olmaz mı ? dingonun ahırı mı lan orası ? geçiniz efenim hiç inandırıcı değil bu.

    yolun açık olmasın mehmet ali aydınlar,türk futbol federasyon tarihinin tartışmasız en kötü başkanı oldun seni hiç iyi hatırlamıycaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın