• 26
    şu zamanda türkiye'de yapılmasının hiçbir haklı yanı olmayan yasaktır. desen ki çok büyük olaylar yaşanıyor, insanlara zarar veriliyor, hadi yine bir nebze. inönü'ye galatasaray taraftarının gidişinden yola çıkmak gerekirse, deplasman tribününe girerken beşiktaşlılarla muhattap olmanıza imkan bile olmuyor örneğin. bu kararın alınması fiyaskodur, aynı şekilde bu yasağın sezon ortasında alınması daha büyük bir fiyaskodur.
    yasak duyurulduktan sonra her tribün kendince tepki verdi. beşiktaşlılar kısmen tepki verdi, fenerliler yasak konulduktan sonraki ilk maçlarında tepki olarak kısa süreliğine tribünü boşalttılar. bu kararın en çok etkilediği galatasaray taraftarı ise, ultraslan vasıtasıyla önce kınama yayınladı. daha sonra ultraslan aldığı bir kararla 20 kasım 2011 beşiktaş galatasaray maçından önce takımı florya'dan uğurlamaya karar verdiklerini açıkladı. böyle bakınca ne kadar güzel, takım uğurlanıyor falan diyorsunuz tabii. durum öyle değil ama. sen galatasaray taraftarının sesi olduğunu iddia eden bir taraftar grubuysan yasaktan sonra takımı florya'dan uğurlayarak bu yasağa boyun eğdiğini gösteren bu hareketi yapmazsın. istesen şu güne kadar oldukça ses getirecek bir tepki verebilecekken, insanları bak biz tepki veriyoruz diye kandırarak böyle bir işe imza atmazsın.
    senin derbinden 3 gün önce böyle bir şey açıklanıyor. fenerbahçe kendileri inönü'ye gitmeden önce böyle bir olay yaşandığında tepki verip, deplasman haklarını geri alıyorlar. sense ilk önce seni etkileyen bu karar için sadece kınama yazısı yayınlayıp bir de yasağı kabul ettiğini gösteren uğurlamaya imza atıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın