2008-09 UEFA Kupası Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:30 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 3
  • 211
    maçı izleyemedim. bulunduğum yerde ne d-smart vardı ne de internet. televizyonu açıp trt1' in sağ üst köşesinden skoru takip ettik arkadaşlarla. 1-0 oldu, havalara uçtuk." bekle bizi kadıköy! " diye bağırdık. sonra sağ üst köşedeki yazı gitti bir an, panik olduk. yazı geri geldiğinde 2-0 olmuştu. artık yaşadığımız keyfi nasıl anlatsam be sözlük. bir orgazmı al, binle çarp. ne çıktı? hah işte onun 5 katı kadar birşeydi yaşadığımız. sonrası malum. gerçi öncesi de malum ama sonrasını anlatmak istemiyorum pek. önce 2-1. sonra 2-2. ama bekledik biz. galatasaraylıydık. ne son dakika golleriyle coşmuştuk. ama bu sefer son dakika golü ipimizi çekti resmen. 2-0 dan 2-3 olmuştu maç. ağladık be sözlük. küfür ettik bize yakışmadığı halde. olmasaydı sonumuz böyle. çok da yaklaşmıştık. inanmıştık da. sağlık olsun demek zor ama sağlık olsun.

    olsun be sözlük. hangi kupa bu armadan daha değerli? canı sağolsun galatasarayımın. bekleriz biz zaferleri. bu sezon olmadı işte.
    keşke büyük harflerle yazabilseydim buraya. " galatasaray!!! " diye. olsun sözlük. seviyoruz biz. arkamızı dönmeyiz. belki ağlarız, kızarız ama güldüğümüz coştuğumuz günleri unutmayız.

    hiç bir kupa o " g " ve " s " harflerinin iç içe geçtiği armadan daha değerli değildir!

    iğneyle oynayan arda' ya, stoper olarak varını yoğunu ortaya koyan kewell' a, hakan balta' ya, formayı hak eden, layıkıyla taşıyan tüm aslanlarımıza helal olsun. bazılarına kızdık ama şu ruh haliyle birşeyler söylemek çok da sağlıklı olmayabilir.
    sağlık olsun ama, olmasaydı sonumuz böyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın