• 190
    bu grup özellikle son gelen arkadaşlar sözlük ortamına hemen adapte olamamış olabilirler.bazı yanlışlıklarda yapmış olabilirler.ancak bu demek değildir ki tez kellesi vurula.

    1,2,3. nesil yazarlarımızın bir çok görüşüne katılıyorum.sözlüğe son olarak alınan grup kalabalık olduğu için ortalık biraz karışmış olabilir.ama sen gidipte 4.nesiller kötüdür bıraksınlar bu işleri tavırlarına girersen,dedemin "bu yeni nesil gençleri çok değişti bilgisayar başından kalkmıyorlar mk" tepkisinden başka birşeye benzemez ki buda kaale alınmaz hiçbir genç tarafından.

    tamam biz 4.nesil yazarlar konusunda sıkıntılısınız(sıkıntılıyız) ama bunu böyle genellemeler yaparak,yok efendim ben 3. nesilim yakarım adamı tripleri atarak düzeltemezsiniz.

    1,2,3. nesil yazarlar yapıcı olmadığı sürece sözlük ancak ve ancak kaosa gider.madem 1,2,3.nesilsin,madem farklı görüyorsun kendini o zaman o klavyeden atarlara gireceğine biraz yapıcı ol yanlış olanı uyar,yanlışını düzeltmeye çalış yanlış yapanların.tez kellesini isteyipte yobazlık yapma.

    4.nesil yazar arkadaşlarıma da bir tavsiye;2 3 atara gelen arkadaş yüzünden yok artık ben okur takılıyorum yok ben artık yazmayım gibi liseli triplerine girmenize de gerek yok.hatta gerek yok kibar oldu saçmalık bu.sözlükten falan da öyle kolay soğuyamazsınız onu şimdiden söyleyim 2 gün sürer o soğukluk.pire için yorgan yakmayın yani.

    e tabi burası galatasaray sözlük,renkler ortak,sevda ortak,arma tek,aşkımız bir.böyle olunca insanın çomak sokabileceği tek farklılık nesil farkı.oda çok boş bir farklılık.takılmayınız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın