resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2057
    yemediği meyve kalmamış olan teknik direktör. terbiyesiz!

    derwall'in meyvesini yedi deniliyor da, derwall'in takıma kazandırılmasında en az yöneticiler kadar çabası olduğunu kimse bilmiyor. üstelik derwall'i hava alanında karşılayanın da fatih hoca olduğunu kimse bilmiyor. ha illa birisi meyve yediyse o da mustafa denizli'dir yarı final oynarken. ki bu durumda bile en hafif ifadeyle bu mustafa hocaya bok atmak olur.

    piontek'in meyvesini yiyenmiş ayrıca. ama niyeyse akdeniz oyunlarını kazanan takımın hocası da kendisi. o kadroyu türkiye çapında rasim karayla araştırıp bulan da kendisi. kulüp başanlarını, belediye başkanlarını bir araya toplayan da kendisi. ama meyve yiyor.

    96-200 arası dönemde de kesin hagi'nin meyvesini yemiştir. kimse söylememiş hayret. ha bu arada hagi'yi bana alın gerekirse bir sene bana para ödemeyin diyen de sanırım başkası. fatih hoca o ara gene meyve yiyordur bi yerlerde.

    bu ülkede en ucuz popülizm yolu her zaman için emeğe bok atmaktır. görünen o ki gene bok atma şenlikleri başlamış. e tabi bütün myveleri fatih hoca yediği için, görünen o ki boktan başka yiyecek bir şey kalmamış bazı zevata.

    yiyedur hocam!

    ha unutmadan söyleyeyim; he yavrum he barcelona'yı siz de şampiyon yaparsınız!?
App Store'dan indirin Google Play'den alın