• 114
    harakiri yapmaya bir çok kez teşebbüs ettiğimiz hatta maça da o niyetle çıktığımız karşılaşmadır. üst üste denemelerimize rağmen bıçak* bizi kesmemiştir. ama biz vazgeçmeyip son bir darbeyle bir yara açmayı başarmış bulunmaktayız. kendimizi öldürmesekte yaralamayı başardık. benim için maçın anlamı bu. çünkü ancak bu sebeple sahaya o on birle ve lincoln'süz çıkılır, ancak bu sebeple oyunda ayağında topu tutan adamın ikisinden birinin bacağı krampondan yarılmışken ikincisini de oyundan hoca alır, ancak bu sebeple oyuna yaser sokulur, ancak bu sebeple ümit 90 dakika yazıyla doksan dakika sahada kalır.
    neden böyle kendi gözümüzü oyduk anlamıyorum. 90 dakika çektiğim(iz) eziyetin sebebi ne? bana göre çok rahat kazanabilirdik bu maçı ki bu halimizle bile kazanıyorduk nerdeyse. ama biz macera aradık bulduk mu derseniz onu da bulamadık.
    aslında yorgunluğu, iki gün arayla olan uçak yolculuklarını hesaba katarsak galatasaray iyi mücadele etmiştir. ama bana göre sorun işi zora sokma çabalarıdır. şöyle ki mesela lincoln'le başlamadın diyelim bari oyun 2-1 olmuşken girdir adamı. oyunu tut fazla yorulma, arda bütün yükü taşımak zorunda kalmasın. ama yok sen zoru tercih ediyorsun. hani elindekinin hepsiyle helva yaparsın tadı kötü olur olmadı dersin ama malzemeyi eksik koyarsan helvanın suçu ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın