resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2134
    hakkında yapılan eleştirilerdeki en büyük yanılgı, kendisini normal bir futbolcu gibi görüp o şekilde davranmasını beklemektir.

    bu adam sorunludur, transfer edilmeden önce de bilinmektedir. antrenmana giderken arkadaşının arabayla kendisini sollamasını kafaya takacak kadar sorunludur hatta. yıldız oyuncu kaprisi dediğimiz şey fazlasıyla vardır. öyle ki çok sıkarsan da hiç verim alamazsın, çok serbest bırakırsan da. kalli ve bülent korkmaz dönemlerinde baskıya maruz kalmış ve çok maç oynamasına rağmen çok etkili olamamış, skibbe döneminde ise tam tersi rahat kalmış ve oynadığı maçlarda maksimum etki vermiştir. ama bu rahatlığın olumsuz bir sonucu olarak maç seçmiş, elinden geldiğince deplasmanlara gitmemiştir. hakkını yemeyelim bu arada, bazı maçlarda hakikaten dayak yediği için kendisini korumak da istemiştir.

    sonuç olarak bu adamdan düzenli bir şekilde verim sağlamak zordur ama genel olarak bakıldığında galatasaray kariyeri olumlu geçmiştir. bazı detaylar yüzünden (kadro dışı bırakılması, almanya'daki maçta oyundan alınması vs) de ne yazık ki son döneminde kaybolup gitmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın