• 144
    yer: ankara 19 mayıs stadı
    rakip: ankaragücü

    galatasaray ilk yarıya aynı kimlikle başladı. defans zafiyetlerinden kurtulmuş, önde basabilen, topu ayağa oynayabilen her şeyden önemlisi isteyince gol bulabilen bir takım olma yolunda ilerleme kaydeden bir galatasaray olarak...
    rakip için talihsiz ancak selçuk'un muazzam ortasına ayıp olmasın diye de atılmış bir golle öne geçti aslanlar. sonrasında hafiften geriye yaslanır gibi yapıp kontrayla karşılık verdi kazım'ın harry kewell'ın bir benzeri attığı muhteşem golle. devreyi önde kapatan galatasaray ikinci yarı biraz daha yorgun gibiydi. maç boyunca sanki saha kendisininmiş de bahçesindeki ağaçlardan meyve aşırmaya çalışan çocukları kovalar gibi oynayan engin baytar yorulmuştu doğal olarak.
    eboue'nin oyuna katılmasından sonra fiziksel gücünü arttıran cim bom bir de engin-baros değişikliği yapınca ankaragücü zaten olmayan gücünü de kaybetmiş oldu.
    kral yine yaptı yapacağını, aldı ayağına topu sürdü aldı rakibi arkasına ve aldı penaltısını. sonra da " bu sefer benim " diyerek attı golünü.
    her zaman söyledik, yine söyleyeceğiz. bu takımda bir şeyler fazla şu an. şöyle defans hattında, ılım ılım ajanlık kokan, doğduğu toprakların insanlarına hiç benzemeyen, bırak anadolu insanı olmayı, insanlığından şüphe ettiren biri. evet dün o eksikti ama o yokken, galatasaray hep bir ( +1) fazla!

    galatasaray futbol takımı'nın lig tarihindeki 3000. golünü atmak da rajnoch'a nasip oldu hayırlısı.

    http://ask-ifutbol.blogspot.com/...reyen-aslan-0-3.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın