aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1549
    alpaslan dikmen'in vefatından sonra eski aktifliğinden uzak görünsede sözlükteki bazı acımasız eleştirileri kesinlikle haketmeyen topluluk.

    .org zamanından beri üyesi olduğum forum'da da ultraslan'ın son senelerdeki halinden memnun olmayan bir sürü insan var ancak şurasıda gerçekki galatasaray için organizasyonlar düzenleyen, birlikte hareket etmeye çalışan tek oluşum ultraslan'dır.

    asla çarşı gibi popülistlik yapmadıkları, her tezahüratta, her pankartta, her sloganda kendi adlarını ön plana çıkarmadıkları için ultraslan bayraklarının tepki alması normal.

    aslında ultraslan'ı bir topluluk veya bir grup olarak görmek yanlış, ultraslan hayata sarı kırmızı gözlüklerle bakan, yaşamını galatasaray'a göre şekillendiren insanların buluşma noktası, bir düşüce akımı.

    bugün ağrı'daki adam ben ultraslan'ım dediğinde ona nasıl ultraslan'sın hayatında kaç kere maça gittin diye sormuyor kimse çünkü dediğim gibi bir grup değil ultraslan.

    olayı değerlendirirken birde bu tarafından bakmakta fayda var, sadece doğru dürüst tezahürat yapamıyorlar yeaa, açtıkları bayrakta ultraslan yazıyor yeaa demek neresinden bakarsan bak sığ'lıktır.

    gel sen bağır o zaman yada sende as 2 pankartta şanın yürüsün derler adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın