aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1545
    26 eylül galatasaray eskişehirspor maçında diğer tribünlerden re re re ra ra ra tezahüratı başlarken başka bir besteye girilmeye çalışılıyordu. milyonlarca olması lazım, net hatırlamıyorum. tam o esnada re re re ra ra ra yükselmeye başladı diğer tribünlerden. kuzey ne söylendiğini anlayana kadar tezahürat başladı ve bitti. ki takdir edileceği üzere re re re ra ra ra genelde 16-17 sn süren bir gaz anı tezahüratı. bunun yanında diğer tribünlerimizin de besteleri uzun süre devam ettirmediği de hepimizin malumu.

    her neyse. diğer tribünlerden yükselen re re re ra ra ra'yı farkeden bazı taraftarlar eşlik etti kuzeyde. hatta tezahüratın sonlarına doğru sette bulunan kasımpaşalı sinan milyonlarca'ya girmeye hazırlanan tribünü susturarak re re re ra ra ra'ya eşlik etmelerini işaret etmiş, ne var ki söylediğim gibi tezahürat bitmiştir.

    bunun dışında maç esnasında diğer tribünlerden yükselen saldır galatatasaray tezahüratını da daha erken farketmişler ve katılarak, diğer trübünlerde kesilmesine rağmen, devam ettirmiştir bu beyzadeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın