aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1538
    bakınız bu oluşum tüm galatasaraylılar için bir denge faktörüdür öyle ya da böyle. bunu yok sayamayız ve saymamalıyız da. ancak koskoca ultraslan bayrağı açmanın bir manası yok. bu mevzu desteklenmemeli kesinlikle. işin reklamizasyonu elbette olacak. ama asıl amaç reklam mı cimbom mu diye devam ediyoruz biz de? ya ben ve benim gibiler mi yanlış düşünüor bilemiyorum. yaz arkadaşım galatasaray adını, altına da iliştir ultraslan'ı! o zaman kim ne der sana. ne diyebilir? o ultraslan'ı görecek adam görür zaten.

    bak senin stadında doğru düzgün bir galatasaray yazısı yok be arkadaşım. sen aç işte galatasaray bayrağı da hassasiyetini göster. taraftar zaten bu olabilmektir. artık reklamın paranın dünyasında her şey satılık. sen de kendini reklam et. ee galatasaray'ın o güzel adına ne olacak? bunu soran adam taraftardır işte. gerisi de boştur. zamanında kapalıda tek büyük galatasaray diye pankart açan da sizlersiniz. bugün ne değişti, ne değişiyor? sevginiz mi azaldı, egolarınız mı kabardı, nedir?

    galatasaray logosunun armasının yanında galatasaray yazar, yazmalı. galtasaray'a ithaf edilmiş laflar yazar. ultraslan adını kale arkasına şerit geçersin, geçiyorsun. bu yeter, yetmeli de! bir de saçma saçma şeyler gördüm ultraslan'ı desteklemek için. abicim para pul mevzu değildir bizler için. bugün ultraslan açıklama yapsın desin ki galatasaray bayrağı açacağız kocaman. para verin gönlünüzce. o zaman herkes gönüllü olur! ultraslan kendisi hariç kimseyi yaşatmak istemiyorken, yani otorite ve merkezken bari bunu yapsın. asdfghjklşi sen de bayrak yaptır sen de aç demek allahlık resmen. ben bayrağımı açıyorum zaten lan. ama bu işi bir topluluk halinde yapamadıktan sonra ne önemi var bu işlerin.

    ben tribünlere eğlenmek için, olay için, ultraslan için, ego için, mevzu için, yıldızlar için gitmedim, gitmiyorum. bu kafada olanlara tek bi laf dahi edemem, bana gelmez. ali sami yen stadı neden hell'di, cehennem neydi diye hatırlamak isteyenlerin alacağı tek cevap galatasaray'dı. bugün aslantepe bir ali sami yen olur mu? zor. ruh diye taşşak geçilen tribünsel şeyleri başka bir topluluk yaratamadı şu ülkede. bunu bilelim, bunu hatırlayalım, bunu umalım. mavranız bol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın