aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1532
    30 nisan 2011 beşiktaş galatasaray maçında imza attıkları rezillikler şöyledir;

    - giriş kuyruğunda tayfa'dan birisinin ''münferit'' taraftarın biletini çalması, reyizler çift turnike ile semt çocuklarını içeri sokmakla meşgul olduğundan olayla ilgilenmemesi. bileti çalınan çocuk içeri girebildi.
    - çok alakasız bir çocuğun spor büro tarafından gözaltına alınması. reyizler sağa sola hava atarken, bir kişinin bile hop ne oluyor dememesi. çocuk güngören'li olsaydı, mazallah esenler'den gelseydi bütün stad yakılırdı, eli yüzü düzgün bir çocuk olduğundan 1 yıl maçlara girememe ve para cezası aldı.
    - trabzonn trabzonn diye bağırılması. çevik kuvvet ile karşılıklı bordo mavi çekilmesi. söylenecek fazla bir şey yok.
    - ultraslan bh'ın kafa yaparcasına -farkımız yaşam tarzımız- diye bir pankart açması. haftaiçi ortaokulda kızların eteğini kaldırıp, haftasonu stadlarda abdülheycilik oynan 14 yaşındaki tiplerin sloganını okuyunca çakralarım açıldı, dünya görüşüm değişti.
    - gazi üniversite muhabbeti olan, birader o kız bizim reyizin yavuklusu muhabbetinin tribünde oluşmaya başlaması. ua beyhaş grubu gözüne kestirdiği kızlara ipotek koyuyor. henüz ciddi bir olay yok ama çıkacak. sen adamlara lise koridoru ortamı sağlarsan, bunlar olacaktır.

    allah, pegasus tribünündeki kombine sahiplerine sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın