• 86
    gün itibariyle bitmiştir ya da en azından 20 yıl geriye gitmiştir.

    olayın avrupa yanından bakarsak uefa'dan ve fifa'dan türkiye'yi müsabakalardan men etme cezası gelmesi çok büyük olasılık çünkü şikeyi neredeyse onadık bugün.

    kulüpler birliğindeki kulüpler olayın maddi yönü nedeniyle oy birliğiyle destek kararı çıkartmışlar ki bu kara lekeye bizim de dahil olduğumuzu gösterir.şimdi benim anlamadığım nokta şu iddianamede tüm deliller sunulup şike kanıtlanırsa ki kanıtlanacak. fenerbahçe şike şike küme düşürülecek. o zaman lig tv'nin fenerbahçe küme düştü diye kaybı 2 sene olacak. bu mudur sizin hesaplamanız?

    şunu da anlamıyorum işin aslı arkadaş biz bu sene küme düşme tehlikesi geçirdik mi geçirdik. ya çok daha kötü olsaydı küme düşseydi nolacaktı? ligtv ne yapacaktı? neye baskı yapacaktı? ligin değeri düştü lafını görebileceğinizi sanıyor musunuz? ligin değerini düşüren en büyük olay geldi ve türkiye futbol fenerasyonu bugün şikeyi legal hale getirmiştir.

    görürsünüz iddianame hazırlanınca ki bu ekm ayını ancak bulur (ağustos ayı adli tatil unutmayın), o zaman tff mahkeme sonucunu bekleyelim diyecek... bu dava 3 yıl sürer minimum. peki bu 3 yıl sonunda karar kesinleşince ne olacak? o da basit aman üstünden zaman geçti şampiyonluklarını düşürelim yeter denecek.. kısacası artık türk futbolunda şike legaldir.. yapmayan hata yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın