• 43
    birlik beraberlik olgusunun işe gelindiği taraftan anlaşılabileceğini gözler önüne seren eğlenceli tezahürat. arkadaş taraftar tüm branşlardaki bütün galatasaray maçlarındaki takıma belki de en ateşleyici günü yaşatmış, skor da bunu yansıtmış. bunun üzerine kopup gitmiş bir maçın son dakikalarında taraftar işi makaraya vurup rahatça gönlünden geçen tezahüratları yapmaya başlamış. bunda ne problem var anlamadım.

    taraftar başkana binlerce kişinin katıldığı senkronize bir tezahürat eşliğinde bir daha ne zaman mesaj verebilir? ağustos'ta herşey şekillenip lig başlayınca mı? veya sesimizin son anına kadar destekleyecek olsak da, çok zor geçecek olan rakibin fenerbahçe olduğu basketbol final serisinde mi? herşeyin kesinleştiği anda taraftar önce başkana selamını, sonra da bir isteğini gayet şık biçimde dile getiriyor. bundan rahatsızlık duyan kim varsa ben de onlardan rahatsızım.

    farzedin ki aynı hadise; futbolda ligin 33. haftasındayız. maçın bitiş skoru ile son haftaya puan ve ikili&genel averaj dahil herşey eşit biçimde kafa kafaya gireceğiz. ve bu meşhuurr 33. haftadaki maçımız da daha ilk yarı bitmeden 5-0 olmuş. 90.dakikaya girdiğimizde de skor tabelası 7-0 gösteriyor. güzel arkadaşım şimdi sen o dakikada taraftarın başkanla herhangi futbol dışı bir konuda sempatik biçimde ikili diyaloğa girmesinde kusur buluyorsan, önce kendinde kusur bulmalısın.

    fazla takılma, otur bu anların keyfini çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın