• 164
    açıkçası galatasaray'ın çok iyi sürdürdüğü ve henüz başlamayan sezon. elmander ve selçuk resmen kadromuza kattığımız isimler. ikisi de faydalı olacak bize özellikle selçuk. kendisinin galatasaraylı olması, sahada yüzde yüzünü ortaya koyacağını ve orta sahamızın seviye atlayacağının göstergesi. elmander uzun boyu, fiziği, tekniği ve vücuduna rağmen hızı ile hücum hattında partnerini inanılmaz rahatlatan bir futbolcu. partneri drogba ya da baros bu sezon kariyerlerinin en iyi sezonlarından birini yaşayacağının göstergesi olacaktır. bir de rakiplerimizin transferlerine değinmek isterim.

    rakiplerimizn transferlerine bakınca sözlük genelinin aksine ahlayıp vahlayanlardan değilim. mustafa pektemek iyi futbolcu galatasaray'a isterdim evet ancak şu forvet hattımızın bolluğndan dolayı açıkçası oldukça gereksiz bir isim olacaktı.

    orhan şam ise ne galatasaray'ın oyuncusu ne de sabri'yi yedekleyebilecek bir isim. yedek kulübesine bu ismi katmak yerine sabri'yi yedek kulübesine itecek bir oyuncu lazım bize. kısaca gereksiz ve transferi için üzülmek anlamsız.

    serdar kesimal ise vasatın üstünde bir isim. gelse hayır demezdim bu bir gerçek. yurtdışı altyapısı kendisi için büyük bir avantaj. ancak çok eksikleri var ve bu eksiklikler çok can yakabilecek seviyede. ancak her halükarda kendisini servet ve gökhan'a tercih ederim.

    beşiktaş'ın getirdiği gurbetçi futbolcular hakkında ise hiçbir bilgim yok. açıkçası çok da göz önünde olacaklarını da düşünmüyorum. sonuç olarak önümüzdeki hafta bizim için çok hareketli geçecek gibi. hafta başında bülent tulun'un 15 gün içerisinde kadro tamamlanacak demecini hatırlıyorum. kalecimiz başkan'ın ve tulun'un açıklamalarından hafta sonuna kadar medya'ya duyurulacak gibi. en önemli eksiğimiz defans hattımız. o bölgeye 1'i yabancı minimum 4 futbolcu transfer etmemiz gerek ve şuana kadar rakiplerimizin yaptığı transferler bizim için ideal isimler değil. *

    edit: ersan'ı unutmuşum. adanaspor'dan beri istiyordum onu, beşiktaş aldı. her yerde "beşiktaşım" diyor ama bize gelirse profesyonellikten ödün vereceğini düşünmüyorum, elinden geleni yapar. potansiyeli yüksek. sakatlığı dışında bi soru işaretim yok. açıkçası içten içe gelmesini çok istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın