resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1174
    reykard gönderildikten sonra takımın başına gelmemesi için inanın kardeşimi bile kesebilirdim. aynı şekilde hagi'nin gelmesinin de ne kadar yanlış olduğunu gs sözlük'ün sıkıcı romantik yazarlarından nefret mesajları almak pahasına bağıra bağıra söyledim. bakın ben "ay imparatooor" diyecek bir romantik değilim. fatih terim'in son yıllarda fazla şişen egosundan dolayı kendisine olan sevgim belki azalmıştır. ama dünyada daha fazla saygı ve minnet duyduğum başka bir antrenör de yok. bu adam bir galatasaraylı için metin oktay neyse odur, fatih terim bir ikondur, "puttur".

    reykard giderken, tarihteki en kötü galatasaray kadrolarından birisi vardı galatasaray'da ve geleceği tamamen karanlık durumdaydı. fatih terim'in yapacağı en iyi müdahale bile takımı 5. yapmaya yeter miydi diye düşünüyorum da, hiç sanmıyorum. kötü bir defterdi bu sezon bizim için. kapattık.

    şimdi de bas bas bağırarak söylüyorum ki galatasaray'ın küllerinden doğmasını sağlayacak tek bir isim var. fatih terim! herhangi bir tartışmaya girilmesine, polemiklere gerek yok. fatih terim kendisinin de belirttiği gibi para konuşacak, konuşulacak bir adam değildir zaten. kendisine görevin onu çağırdığı belirttiğimiz vakit, bütün maddi kaygılar, profesyonel yaşam gibi kaygıları bir kenara atıp, florya'dan içeri imparator sıfatıyla girecektir zaten.

    mourinho gelecek deseler, siktir git derim. ne güzeldik senle be fatih hocam.

    http://www.youtube.com/watch?v=xy96zuMiWkU

    gel hadi de şu yeni ali sami yen'in gözü imparator görsün, adam görsün adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın