resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 974
    yolda görsem hocam diye boynuna sarılır, elini öper, poşetleri felan varsa alır ben taşırım. o kadar severim ki anlatamam.

    şu anda bizde olmayan futol aklı fatih terim'de vardır. fatih terim her zaman öğrenmeye çalışır. fatih terim ingilizcesinin sebebi de budur. adam iki dil öğrendi 45 yaşından sonra. o yüzden benim çekincem yok mustafa sarp ya da diğer kazmalarla ilgili.

    fatih hoca göndermeyebilir onları ilk sefer. ama eminim ki istediğini yapmazlarsa direk bağını kopartır takımla onların.

    şahsen benim tek çekincem ünal aysal'ın "ben sabırsız bir adamım" lafı. hem değişiklik için geliyorum diyeceksin hem de sabırsız davranacaksın. bize artık sabırlı yöneticiler, taraftar lazım. sabırsızlıktan zaten bu haldeyiz.

    fatih hoca gelir gelmez orta sahayı düzeltmek için uğraşacaktır. futbolculara acayip kondisyon yükletecektir. başarı için yine her şeyini ortaya koyacaktır. yine ünal aysal'ın dediklerinden " galatasaray yıldızsız olmaz " lafından da transfer bütçesi konusunu kapatabiliriz. başkan alacak oyuncuları kafasında var bu.

    üstelik bülent tulun'u nötralize edecektir fatih terim'in varlığı.

    ama biz ve yönetim arkasında durmazsa, medyaya ezdirirse, fatih hoca gene televizyonlara çıkmak zorunda kalırsa, ne olursa olsun, kim gelirse gelsin teknik direktör katliamı devam edecek. ali dürüst belki bu konuda bir şeyler yapabilir.

    fath hoca gelirse en az 15 bin daha kombine satılır arenada. olimpiyatta ortalama 35 bin kişiye oynamıştık. arena 40 bini geçer diye tahmin ediyorum. aradaki ambiyans farkını siz hayal edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın