• 3373
    şu anda çok kötü bir kadro'ya sahip olan takım. sadece kalite olarak değil ruh olarak çok aşşağılarda. tabi bunlara birkaç futbolcu (cana, culio, ne yazık ki servet vs.) dahil değil. ama ümitliyim ben yine de. seneye yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro, yeni bir futbolcu kadrosu, yeni bir anlayış ve yapı ile tekrar çıkışa geçip birkaç sene sonra tekrardan şampiyonluğa oynayabiliriz. biliyorum eksiğimiz çok ama başarılı bir yapılanmayla kapatılmayacak eksikler değil. bütün bunları yapması için ünal aysal'a da güvendiğimi belirtmeliyim.
    kısaca seneye takımda kalması ve gitmesi gerekenleri yazayım.

    aykut erçetin : gönderilmeli
    ufuk ceylan : seneye yedek kaleci olabilir ama iyi bir kaleci antrenörüne ihtiyacı var.
    robinson zapata : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?

    lucas neill : kendisi kafamı çok karıştırdı doğrusu. son birkaç hafta'da böyle siklemez, "benim burada ne işim var" der gibi davranıp bir çok laubali hareket yaptı maçlarda. ama yine de kendisinden daha iyisi gelmeyecekse kalmalı.
    çağlar birinci : kendisinden ümitliydim ama sanırım bu adam da kronik sakat. eğer öyleyse gitmeli.
    gökhan zan : gitmeli. yedekte durup maç başı anlaşılırsa kalabilir.
    emiliano insua : yeteri kadar oynatılmadı ama sanırım kendisinden faydalanamayacağız. yabancı hakkı açılsın diye bonservisi alınmasa daha iyi olur sanırım.
    hakan balta : bu sezon "laf işitme" konusunda çığır açmıştır. artık daha çok küfrettirmeden gitmeli. lütfen git. bak küfretmiyorum da. sadece git!.
    serkan kurtuluş : etkisiz eleman. gitmeli!
    servet çetin : kendisi iyi bir defans oyuncusu olsa da rijkaard'ı sattığı ankaragücü maçından sonra bitmişti gözümde. ayrıca topu oyuna sokma konusunda çok kalas. iyi birt para ile taliplisi çıkarsa satılmalı.

    aydın yilmaz : kiralık olarak geri dönmemecesine gitsin de kulüp üç beş kuruş daha kazansın.
    barış özbek : futbolcu olmayan biri. yanlışlıkla alındı sanırım takımımıza. gitmeli. ayrıca 3-0 kaybedilen antalya maçında sen beni çok güldürdün. allah da seni güldürsün.
    arda turan : kendi iyiliği için de bizim iyiliğimiz için de gitmeli artık. tabi iyi bir teklif (10 milyon üstü) gelirse. yoksa kalsın!
    mustafa sarp : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?
    ayhan akman : artık gönderilmeli.
    lorik cana : her takıma bir tane cengaver (kalas da olsa) lazım anlayışıyla seneye de kalabilir. ha daya iyisi alınabiliyorsa gönderilmeli. bu arada son haftalarda uzak mesafelerden çektiği güzel şutlar dikkatimden kaçmadı. ha bir de : http://fotocdncube.fanatik.com.tr/.../4/fft1mm1402391.jpg
    juan pablo pino : sene'ye kalması gereken adamlardan.
    yekta kurtuluş : sene'ye kalması gerekenlerden. ama alması gereken daha çok yol var.
    juan emmanuel culio: daha iyisi alınmazsa kalmalı. bence kalmalı.
    emre çolak : bence oynayabileceği bir kulübe gönderilmeli. kiralık olarak. olmazsa takımda kalmalı. bam'a bu kadar şans verildiyse kendisine de şansa verilmeli. ama hem mental hem de fiziki gelişime ihtiyacı var.
    sabri sarioğlu : tabiiki de kalmalı. aslansın zabri! kim tutar seni!
    kazım kazim: kalması gereken oyunculardandır. çünkü bir şansı hakediyor. ayrıca türk kontenjanından.
    harry kewell: seni seviyoruz oz büyücüsü ama senin süren doldu. sana da güle güle denmeli. ama yönetici (ya da o tarz birşey) falan olarak kalsan ne güzel olur.

    milan baros: tabiiki de kalmalı. ah seeye yanına drogba gelse. ne şahane olur. hayal işte!
    bogdan stancu: henüz bir artısını göremedim. ama 5 milyon etmeyeceği kesin.
    anıl dilaver: kalmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın