aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1210
    tribünde devasa bir "ultraslan" diye pankart açıp bilimum yerde "oley. oley. ultraslan ultraslan oley. oley." dedikten sonra asla desteklemeyeceğim oluşumdur. böyle salaklık, böyle saçmalık, böyle bir kendini bilmezlik olmaz, olamaz, bu konudaki hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum.

    kocaman "galatasaray" yazarsın, altına atarsın imzanı, veya takımla ilgili destekleyici başka bir şey yazarsın altında senin imzan olur. "ultraslan" ne amk bize ne! sen ver desteğini, yap şovunu arkadaş, biz kimin yaptığını bilmek istesek pekala biliriz ve görürüz zaten, her maç kıçımıza sokmanın alemi yok ismini.

    "oley oley sebo reis sebo reis oley oley!" diye bağırdılar mesela, bunu yapan ekip de ellerinde kocaman bir "ua seyrantepe" dövizi taşıyordu, tamamı da taşaklı "abiler"in emri altındaki 12-16 yaş arası doğu anadolu kökenli, toplumun alt tabakasına mensup sigara ve uyuşturucu madde kullanan gençlerden oluşuyordu. abiler ne emrederse o şekilde bağırıyorlar, emirleri yerine getiremedikleri kimi zaman da dayak yiyorlardı. hacı yaz güzel bir şey, altında "ua seyrantepe" yazsın, tam bir sembole ve liderlere itaat durumu. salladıkları pankart kendi isimleri, söyledikleri tezahürat "sebo reis"e ithaf edilmiş vs. vs.

    vallaha da billaha da desteklemem, ultraslan sizin olsun, ultraslan ultraslan oley. aynen.

    ya da her şeyi alpaslan dikmen'in ölümüne mal edelim bilmiyorum. "reis" ne amk ne reisi? gerçek liderler isimlerini değil eserlerini bırakırlar. bu "reisçilik" ve reis/örgüt adına tezahürat yapma, pankart açma işi devam ettikçe bir yere varamayız.

    doğrularını da yanlışlarını da istemiyorum, "tribünde açılan devasa ultraslan pankartı" ne abi biri açıklasın bana bunun mantığını, ya da açıklamasın istemiyorum. bana ne senin adından amk...

    dost düşman görsün kim olduğumuzu!!! ismimizi beş kıtaya yayalım!!! ultraslan ultraslan oley. oley.
App Store'dan indirin Google Play'den alın