• 1496
    benim de içinde bulunduğum bu ülkenin en salak taraftarı. başarısız değil, etkisiz değil ama en salak.

    öncelikle derdim ultraslan'la falan değil. benim derdim diğerleriyle.

    2 aydır dondurmuştum yazarlığımı. zaten çok da yazmam ama son bir ayda burada gördüklerim, hatta en yakınımdaki yazarlardan gördüklerim artık sinirimi bozuyor. o kadar saçma sapan şey var ki. neyse.

    ilk sırada, inanılmaz kolay gaza geliyoruz. bir haber, bir pozisyon, bir iki cümle olay çıkartmaya yetiyor. arda gak dedi, ayhan top kaybı yaptı, hagi sabri'yi santrfor oynattı. yeter işte tamam binlerce entry, binlerce küfür. amınakoyim bi durun lan. o haberlerin çıkarılma sebebini düşünün, ya da ayhan kasten mi pas hatası yapıyor? bi sakin olun lan. işinize gelince hepiniz kocaman adamlarsınız ama en ufak bir olayda ergene bağlıyorsunuz. sadece internet ortamında değil ki bu küçük eniştelik. bu gaza gelme yüzünden o kadar çok ceza aldık ki. volkan taşşağını tuttu olay çıkardık, emre belöz açıklama yaptı olay çıkardık. tabi ki tahrik edecek bu insanlar. esas sorun senin takımın, senin oyuncularının bunu yapmaması.

    geçiniz galatasaray efendiliğini falan. sen de çirkinleşeceksin, pislik olacaksın.

    bu konu yeterince konuşuluyor zaten. en çok sinirimi bozan şeye geçiyorum.

    son 2 aydır inanılmaz bir gerilim var. arda turan, hagi ve misimovic en temel konular.

    geçen haftanın en beğenlen entrylerine bakalım. epey bir arda turan savunması var. çok güzel insanların arda'yı sahiplenmesi. ama arda'yı savunurken kewell yerin dibine sokulmuş hep. manyak mısınız abi siz? arda'yı savunurken takımın en önemli oyuncularından birini niye kötülüyorsunuz. kewell bordo'ya çakınca sevinmediniz mi lan? kimse size arda'yı savunmayın demiyor, tabi ki savunacağız kaptanımızı. iyi de bu esnada diğer adamları ve kewell'ı mesela seven insanları hedef tahtasına oturtmak niye?

    hagi meselesi... hagi'ye en ufak bir eleştri yapmak hagi düşmanlığı, hainlik demek oldu. herkes sizin kadar galatasaraylı bunu bilin. herkes galatasarayı sizin kadar seviyor. herkes galatasaray'ın iyiliğini sizin kadar istiyor. kimseden bir fazlanız yok. adam hagi'yi babam kadar severim diyor. ben de aynı şekildeyim. ama babamon bana göre yanlış bir hareketi olduysa da gider kendisine konuşurum. çünkü babam o benim. sevdiğimden o sorunu çözmek isterim. hagi'yle yüz yüze konuşma şansımız tabi yok bu yüzden bize göre yanlış şeyleri burada, twitter'da vs. yazıyoruz. çünkü hagi'yi seviyoruz en az sizin kadar. twitter'da misimovic konusunda hagi çok acı bir şekilde yönetimin oyununa geldi dedim hagi düşmanı oldum ben mesela. kimseyi hagi'nin başarılı olamayacağına inandığı için suç-la-ya-maz-sın sen arkadaşım. bu adam bunu dediği için hagi'yi sevmiyor mu oluyor? sen kim oluyorsun ki buna inanan adamın galatasaraylılığını sorguluyorsun? kimsin abi sen?

    üç beş ergenin yazdığı yazılara cevap verdiğini sanan, ama aslında kendileri gibi düşünmeyen herkesi suçlayan, tribüne oynayan tipler var. o ergenleri çıkarırsak herkes sizin kadar bu takımı, arda turan'ı, gheorghe hagi'yi seviyor. onların başarısızlıklarından üzüntü duyuyor. ortada yanlış olduğuna inandığı şeyleri söylüyor diye adam suçlu oluyor. bu faşizan yaklaşımlar sonucu çok şey kaybediliyor.

    çok sevdiğim bir arkadaşım var bu sözlükte. ismini vermeme gerek yok. arada çıldırır ve herkes sussun!!11!! diye bağırır. * *. herkes bi sussun ve düşünsün hakkaten amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın